| Cremvuștel a întrebat:

Salut TPU! Problema mea se leaga de un joc pe PC asa ca cine se pricepe sper sa m-ajute.
Problema sta in felul urmator: pana acum eu jucam SA-MP, jocul GTA San Andreas Multiplayer, instalat in D. Am reinstalat jocul pentru a putea juca si singleplayer. Am jucat putin singleplayer, dupa care am vrut sa intru pe SA-MP, acesta se incarca, iar cand ajungea liniuta aprape de sfarsit luam crash.
N-am putut sa rezolv chestia asta...
Asa ca am instalat din nou GTA-ul si SA-MP-ul, dar in C, si a mers, fara sa mai dea crash.
Acum alta prostie, am vrut sa joc singleplayer cu un save 100% al jocului, si pentru asta a trebuit sa modific 2 fisiere din folderul "data", caci altfel luam crash cand intram.
Acum toate bune si frumoase, pana cand am vrut sa intru iar pe SA-MP, si am observat ca iau crash. Am reinstalat in nou jocul ca sa fie "curat", dar tot iau crash la SA-MP, si in C: si in D:, oriunde le-as baga.
Deci nu mai pot nicicum sa ma conectez la un server de SA-MP, pentru ca nu mai am partitii in care sa incerc, D: si C: fiind "expirate" deja.
Acum intrebarea mea este: Cum fac sa sterg toate datele avute pana acum despre acest joc? Adica sa nu-l mai recunoasca din start, sa instalez jocul ca si cum ar fi pentru prima data cand o fac pe acest calculator? Si sa mearga totul ca prima data, fara nicio problema? Se poate asta fara reformatare, sa umblu in fisierele Windowsului si sa sterg cate ceva? Sau cu vreun program de curatare?
Daca se poate, va rog sa-mi spuneti si mie cum, deoarece acest program (sa-mp) nu-l mai pot porni deloc si as vrea sa nu mai "stie" PC-ul nimic de el big grin

3 răspunsuri:
| RomaniaBestCris a răspuns:

Ti-as propune sa intri in My Documents si este un mapa cu numele "GTA San Andreas User Files" Stergeo si apoi intra unde ai salvat tot timpul Gta si stergele folderele ca uneori nu se sterge tot si dai Delete. Si ca-m Gata!

| Dezent a răspuns:

Poti sa stergi datele vechi si nefolositoare prin diferite programe... de exemplu CCleaner prothinking il gasesti pe file.list..sper sa te ajute

| UnCarnatXd a răspuns:

Haie
pe sv
HostName: Gta.Prounionx.com-Sarbatori Fericite
Address: 188.212.102.155:7777
Players: 11/ 50
Ping: 31
Mode: RPG
Language: RO/EN
Version: 0.3.7
Bonus: /new iti da level 3 si bani
Creazati o masina: /v create id car carcolor 1 carcolor 2...
Admini:Smoke, Taz, Demon.
Fondator:Sir Husky
Skript:Vik...
LVPD:UnCarnat, Anonymous123, Atticus.

Puteti intra intro factiune cum ar fi: Ballas sau Grove Street care recruteaza!