Salutare.
Dacă îl setezi cum trebui pe VLC va face ceea ce vrei să facă.VLC-ul îi cuminte și te ascultă numa trebuie sa îi zici ce să facă
.Și să descarce subtitrări șite, si da, este nativ Linux.(și eu îl folosesc pe Desktop Linux OS)
BS player-u este doar o ruină comercială, ce a fost bună acum 14 ani când VLC nu exista.Succes
Kmplayer, l-am folosit mereu, si o sa-l folosesc in continuare, este unul dintre cele mai bune playere pe care l-am folosit.
Poti folosii si Quick Time, este si el bun, nu mi se pare la fel de eficient ca si KmPlayer, dar e destul de bunicel, nu stiu cine ti-a recomandat tie BsPayer, dar eu nu l-am folosit decat pe la 8-9 ani, si de atunci, am jurat sa nu mai bag in pc asa prostie de player.
Am instalat kmplayer, imi place cum e, ma bucur ca are sa dai inainte inapoi din sageti ca la bsplayer, dar o chestie invatama si pe mine, cum downloadez subtitrari.
m-am uitat pe youtube si toate imi arata cum sa trag din folder subtitrarea in film, pe mine ma intereseaza cum pot descarca daca nu am
Cauti pe net numele filmului respectiv + subtitrare ro, de exemplu "The hobbit subtitrare ro" sau ceva de genul, si gasesti.
http://subtitrari.regielive.ro
Eu de aici imi iau subtitrarile, unele sunt bune, altele nu, dar poti seta subtitrarea daca sa apara mai repede sau mai tarziu de pe < si > (butonul de punct si cel de virgula).
Si ca sa le adaugi, ori faci cum au zis aia pe youtube, ori dai click dreapta pe ecran, subtitrari, adauga subtitrari, si alegi fisierul.
LisaJulie întreabă: