anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Voiam sa-mi cumpar un laptop de gaming am un buget ok mai mare decat pretul laptopului de care vreau sa intreb, dar ma gandeam sa salvez bani, am gasit laptopul msi thin 15 cu rtx 4050 si un i5 12450h credeti ca merita si e suficient de bun? Nu ma joc jocuri extrem de solicitante mai ales prea des (din cand in cand poate poate as mai incerca si ceva de genul) si ma intereseaza sa obtina performante ok si sa fie bun/actual si pe viitor in urmatorii 3-4 ani ce ziceti?

4 răspunsuri:
| Pacientul0 a răspuns:

Da, MSI Thin 15 cu RTX 4050 și i5-12450H e o alegere bună dacă nu te joci foarte des jocuri foarte solicitante. Oferă performanțe ok pentru gaming la Full HD, are ecran rapid (144Hz), e ușor și destul de actual pentru următorii 3-4 ani.Pentru jocuri casual sau chiar titluri mai noi pe setări medii spre înalte, se descurcă bine. Dacă nu ai nevoie de ceva mai puternic, poți salva bani liniștit!

| Anonim3034 a răspuns (pentru Pacientul0):

De procesor i5 12450h ce zici? E suficient de bun? Ma gandeam ca fiind generatia a 12 a si avand 3 ani sa nu fie in urma sau sa ramana in urma rapid