| KLLO a întrebat:

Salut! Vreau sa-mi cumpar o camera de supraveghere pentru exterior si ma gandeam la modelul tapo C520WS, voi ce credeti? Ma uitam pe Emag si la recenzii extrem de multe de 1 2 stele, probleme de compatibilitate card, trebuie schimbate canalele wifi din router ca pe default nu merge etc. Am o ruda care are de 2 ani un model din asta si merge bine problema e ca noile modele de anul asta vin cu update si ca updateul ala strica camera. Voi ce ziceti? Ce camere folositi? Mersi.

3 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Pune dacă poți pe cablu! Wi-fi ușor pot sa fie " sparte " de niște pricepuți sa-ti urmărească activitatea si te trezești cu casa goala! La orice obiectiv *( casa, depozit, magazin ) camere se pun 50 / 50 *( unele ascunse, altele la vedere )! Dacă toate sunt la vedere sunt ușor de evitat!

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Pe eMag scorul camerei este de 4.41 stele (619 review-uri). Că există 38 de o stea, ai aflat acolo că majoritatea nici nu s-au informat înainte de a cumpăra. Într-adevăr există anumite probleme raportate de useri privind update-urile. Mai caută ce sa zic.

Personal folosesc un sistem complet CCTV fără probleme.

| sierra1 a răspuns:

"Vreau sa-mi cumpar o camera de supraveghere...Voi ce ziceti?"

pentru așa ceva, dacă vrei să conteze (la o adică) imaginile captate, apelează la o firmă autorizată