| JustMee96 a întrebat:

Salutare TPU! Am o problema care poate fi comuna sau cunoscuta de o mare parte din cei carora le place tehnologia. Am incercat aseara sa copiez niste fisiere in laptop (poze, ca un om normal), si brusc laptopul s-a oprit in a mai functiona, blocat pe desktop, orice proces as fi incercat nu functiona. Nici macar ctrl+alt+del nu a functionat. Am dat inchidere fortata, normal, si la aprindere an primit eroarea/avertismentul de a face backup cat mai curand la hdd pentru ca sunt probleme acolo si o sa inceteze "in a ma mai ajuta". Nu aveam nimic de pierdut asa ca am instalat windows-ul de la zero (a durat anormal de mult ~1 ora). Toate bune si frumoase, instalarea driverelor a functionat, si din pacate atat. Aceeasi problema, nu mai promesc eroarea insa, dar se blocheaza absolut totul (chiar si in safe mode), asta dupa un interval scurt sau dupa ce incerc sa instalez ceva (chiar sa dau ma multe refresh-uri). Laptopul este un Dell latitude e6510 cu Intel core i5 si ram 8gb. Nu cred ca instalarea chrome il solicita atat de mult incat sa se intample asta, cineva sugerandu-mi sa schimb hdd-ul, fiind practic singura problema relativ logica. Sfaturi?! Scuzati romanul, voiam sa fiu cat mai explicit.

Răspuns Câştigător
| aalexei a răspuns:

Eu cred ca e problema cu hard discul. La fel cum ai descris, am avut o situatie, am ajutat o persoana. Erau bad-uri pe hdd, le-am "reparat" prin realocare, laptopul a lucrat tot normal cateva luni si apoi iar s-a repetat, iar apar erori pe hdd. S-a rezolvat prin schimbare hdd.

4 răspunsuri:
| Cucolea_Iulian_2001 a răspuns:

Ce tia sugerat prietenul tau est relativ adevarat doar ca tiar trebui sa titi schimbi hdd-ul ori placa-video sau ramul. Laptop-ul tau sigur are ceva daca tit da freze cand incerci sa faci ori ce activitate

| DrGeorge a răspuns:

Salut,

Nu trebuie neaparat sa fie HDD-ul (dar il poti verifica cu HD Sentinel de pe un pc daca el nu mai porneste).

Dar dai si un memtest cu un disk/stick de Hiren.

| JustMee96 explică:

Un alt pc nu mai am la indemana, abia ce am anuns in Anglia, asadar prieteni nu am momentan laughing).
Memtest... Ce?! Fii te rog mai explicit DrGeorge

| K0sti a răspuns:

Mesajul e foarte clar, schimba hardul!