| GhostSura a întrebat:

Am un pc de 2GB. Procesorul lui este: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2. 66GHz 2. 67GHz. Si vreau sa ii pun niste placute de memorie ram sa mearga mai repede. ce placute sa ii pun ca sa mearga mai repede? si cate?
Mersi. FUNDA.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ma nu o mai lungiti atat. Daca vrei ca pc-ul tau sa raspunda rapid la comenzi, trebuie sa bagi 4 gigar ram si windows 8. Windows-ul 8 are rapiditate. Si 7 e bun dar 8-ul e mai rapid.

8 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Tine cont si de procesor, nu intotdeauna viteza unui calculator se reduce la memoria ram, si ea este importanta in viteza unui pc, dar mai important decat toate, viteza o gasesti in procesor iar ce-i drept, procesorul acela e cam depasit. O placuta ram de 2gb nu te-ar ajuta decat in jocuri, daca il folosesti la jocuri. Daca folosesti acel pc pentru nagivare pe net, facebook, youtube, nu mai are rost sa-i mai pui memorii ram.
Bft! happy

| GhostSura explică (pentru Jipa95):

Atunci ce fac? te rog ajuta-ma.

| Jipa95 a răspuns (pentru GhostSura):

Atunci ce sa faci? Spune-mi la ce folosesti calculatorul ala, jocuri? navigare pe net? Ce placa de baza ai?

Folosesc calculatorul si pentru jocuri si pentru navigare. am placa de baza PCI

| Jipa95 a răspuns (pentru GhostSura):

La placa de baza nu m-am referit la ce slot ai, ci Firma, si modelul placii respective!

Cum aflu asta?

| FatUglyVirgin a răspuns:

Asa si care-i placa de baza?

| paulmicutz a răspuns:

Merge o placa de 2 gb ram.