| Ion1989 a întrebat:

Va convine sa va puneti undeva intr-un loc o camera de supraveghere cu cartela sim? Mie nu imi place ca trebuie sa platesc cartela o data pe luna, mai bine conectez camera la internet printr-o retea wi-fi si nu mai platesc nimic in plus pe luna

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bravo. Ai descoperit absolutul

| mihai69 a răspuns:

Și dacă nu ajunge semnalul de wifi până în fundul curții?
Ți se pare mult 10 lei pe lună?!?
Dar internetul care vine spre wifi îl ai gratis?!?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am pus camere fara cartela sim, intr-un loc. Si nu vedeam nimic de acasa. Asa ca am pus internet fix (fibra) in acel loc, si am inceput sa platesc in fiecare luna, ca si cum as locui acolo si as beneficia de toata viteza.
Bineinteles ca m-am suparat, si m-am mutat acolo, ca sa nu platesc degeaba bunatate de internet. Acum platesc doua plinuri de motorina pe luna pentru naveta, iar pe camere vad ceea ce vad si pe geam. Ma gandesc sa reziliez contractul. Dar cum mai intru pe TPU, pe Facebook?
Uff, decizii...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca am atitea locuri, pun. Ma gindesc la cit de fail-safe e camera. Pica netul wifi sau e bruiat, pa. Daca e cu sim, deja e alta treaba.

| Ion1989 explică (pentru mihai69):

De fapt chiar il am de la un vecin, are o retea de wifi fara parola si am conectat camera prin wifi la reteaua lui de wifi

| mihai69 a răspuns (pentru Ion1989):

Până se prinde...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ion1989):

Sa inteleg ca si la sanatate te calicesti la fel? Iti astupi cariile cu superglue si iei ochelari de aia din supermarket?