| Furnicuta000 a întrebat:

Va rog eu mult, spuneti-mi daca pot sa scot parola de la wifi FARA sa apelez la firma de cablu. Cand mi-au pus ultimul router mi-au pus o parola complicata (nu aia de pe router) si imi ies peri albi ca am un tv care se deconecteaza greu si trebuie mereu sa bag parola. Vreau sa o scot de tot

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Daca ne poti lasa si modelul de la router? Apropo vezi ca fara parola dupa poate intra oricine. As zice mai degraba sa o schimbi in ceva ce usor de tinut minte pentru tine.

| Furnicuta000 explică (pentru Wr3nch):

M-am uitat acum si nu scrie nimic pe el. E alb si nu are niciun scris, probabil au dezlipit eticheta pentru ca are o zona cu lipici. E o firma locala de cablu, nu e cunoscuta.
Stau la casa, curte mare, vecini batrani care abia au cablu, de net nu mai zic. Nu intra nimeni si chiar daca intra nu ma intereseaza. Inainte sa schimbe router ul asta nu aveam parola.

| CANISLUP a răspuns:

Intra pe Wi-Fi pe telefon și vezi care este adresa IP (ex. 123.456.2.110). Intri în browser și scrii IP-ul în bara de căutare doar pana la.2.1 și ar trebui să-ți deschidă pagina router-ului. Acolo poți sa schimbi parola, numele și alte chestii.

| Furnicuta000 explică (pentru CANISLUP):

Am intrat pe telefon la setari wifi si am apasat pe "gestionare router". S-a deschis o pagina de Huawei si imi cere un nr de utilizator si parola