Hmm...Daca iti vedea placa de retea, toate celelate le descarca windowsul in update-uri (pot sa alegi la ce sa faca update si ce nu) dar fara placa de retea...
Ia pe un stick de la un amic, un program "magic driver" ca sa vezi numele driverelor care iti lipsesc, apoi le cauti pe net si le descarci!
Bafta!
Ca regulă generală driverele plăcilor se descarcă de pe site-urile celor care au fabricat placa și ai să vezi un tabel model placă și sistem de operare. Și tu selectezi de la acel tabel la acel model de placă, și sistem de operare ce vrei să descarci.
La softul sistem de operare Ubuntu Linux și alte sisteme de operare similare dai o comandă, și își caută calculatorul singur singurel driverele necesare pe net, fără să te mai intereseze pe tine ce plăci ai în calculatorul respectiv.
Sistemele de operare din grupa Ubuntu Linux pot fi instalate in paralel cu sistemul de operare Windows.
Eu am renunțat să mai folosesc sistemul de operare Windows de când am trecut pe sisteme de operare din grupa Ubuntu Linux.
Păi la Windows 7 eu știu că nu ai nevoie de drivere.
Eu m-am descurcat fără ele.