| MihaiSpeedster a întrebat:

A cumpărat cineva telefon de la casă de amanet? Risc să iau țeapă?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Eu nu recomand să îți cumperi telefon la sh; si niciunul nou care a apărut pe piață mai mult de un an. Pur și simplu ambele sunt vechi.
Cine vrea să scape de un telefon folosit și încă mai este functionabil, să îl de-a degeaba celor care cunosc ei înșiși că au telefoane mai vechi decât ale lor și nu își permit unul nou.
Iar tu dacă îți permiți un iPhone doar de la amanet -adică de la sh- eu zic să îți iei gândul de la iPhone și să îți cumperi un telefon pe android dar care să fie nou, ieșit de curând. În raport preț-calitate recomand Xiaomi. Restul sunt ori la supra preț, ori de o calitate îndoielnică.

| MihaiSpeedster explică (pentru anonimg):

Cam asta e situația… E pentru cineva căruia i s-a furat, nu își permite deocamdată unul nou, dar in următoarele 1-2 luni va avea suficienți bani. Pentru perioada asta fac un act de caritate, dar nu e o persoana atât de apropiată încât să cheltui pentru ea mai mult de 100 euro.

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Riști.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai degraba de pe flip
Nu stiu cat se pricep cei de la amanet la telefoane.

| Cipi1212 a răspuns:

Mai bine iei telefon de la un magazin specializat.

| Maskatu a răspuns:

Eu unul nu și nu aș face asta. Verificarea lor este cel mai probabil una superficială și mai mult vizuală decât tehnică.

Mai bine cumperi, cum a zis și alt coleg aici, de pe flip. Acum nu știu ce telefon vrei dar pe flip sunt mai multe branduri inclusiv Apple. Ai garanție reală 2 ani și garanția că telefoanele sunt verificate temeinic, atât vizual cât și tehnic.

Răspuns utilizator avertizat
| 99Dededidi99 a răspuns:

Într-adevăr, fiabilitatea bateriei și a componentelor interne nu este garantată, acestea fiind supuse unor verificări superficiale, nu unor teste exhaustive. Riscul de a achiziționa un produs defect este maximal, iar garanția oferită nu acoperă toate situațiile, contrar declarațiilor furnizorului.