La ce aplicatii spui că ai, nu mă miră. Astea rulează in fundal, deci consumă.
Aplicațiile de mesagerie funcționează și în fundal.
Iar pe lângă acestea, tot în fundal mai sunt și altele din sistemul de operare (numerele de telefon care se salvează automat în contul Google; fotografiile pe care le faci, gps-ul folosit de unele aplicații).
WhatsApp își face și el salvări zilnic. În plus, chiar și aplicațiile instalate și nefolosite, chiar și ele consumă curent, deoarece procesorul parcurge tot hard-ul în timpul funcționării sale.
Acele aplicații rulează în fundalul tău și îți consuma resursele telefonului și în acest fel bateria se va descărca.Ar putea exista și posibilitatea să ai Malware pe telefon.
Malware? Serios? Cum as putea scăpa de el? Sau dau o resetare?
Am scanat cu 2 antivirusuri malwarebytes si Kaspersky si nu am nimic, e totul intact
Atunci ar putea fi aplicațiile care rulează în fundalul sau din cauza deteriorărilor fizice cu impact asupra bateriei.
Daca ii dau o resetare din fabrica își revine?
Nu ți-as recomanda să îi dai resetare din fabrică deoarece vei pierde toate datele de pe el.Privind lucru dacă îți revine poți închise aplicațiile care rulează în fundal
Am activat sincronizarea pe telefon si consuma mult chrome ul, rulează pe fundal