| the22fb a întrebat:

Am un tel viper s4 de la Allview, de cateva zile nu pot sa actualizes sau sa descarc nimic de pe google play, am incercat cateva variante care le am gasit pe google nu a functionat. Problema e ca nu imi da nici o eroare, cand ai dau descarcare la un joc de exemplu ramane blocat si banda albastra se tot incarca la nesfarsit fara sa inceapa descarcarea, mai scrie in dreptul descarcarii pauza, poate a mai dat cineva peste problema asta. Pana acum am folosit numa date mobile (4g).

1 răspuns:
| Salontanul a răspuns:

Asa am patit si eu. Exact aceeasi defectiune. L-am trimis urgent in garantie. Suna la ei: 0268 336 663. Faci copie dupa factura si garantie. Ei iti trimit curierul (la mine au venit cei de la Fan) si tu trimiti telefonul in cutie cu garantia in original, factura in copie si un bilet pe care scrii datele personale (Nume, prenume, telefon si adresa) si descrierea defectiunii. Le pui intr-o punga, lipesti cu scotch si spui adresa celor de la curier: Adresă: Strada Brazilor 61, Brașov 500313
Apoi spui ca plata este la destinatar. Daca ei iti spun alta adresa (cei de la Allview), alt service sa nu uiti sa intrebi adresa.