| CosminD a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un telefon si nu stiu care este mai bun ^_^
Ma puteti ajuta cu un sfat?
SONY XPERIA Z1 (2013)
SONY XPERIA Z1 Compact
Huawei Ascend P7
HTC ONE MINI 16 GB (Cel din 2013)
LG Nexus 5
Mai mult ma atrage Huawei P7 ca este mai frumusel laughing
Am sa dau funda la sfarsit ^_^ si vreau sa mentionez ca imi pare rau ca nu pot sa dau la toata lumea funda, dar aveti respectul meu happy

Răspuns Câştigător
| Apocaliptic a răspuns:

SONY XPERIA Z1 Compact!
Lasand design-ul la o parte, are o camera foarte buna, acustica putin peste Z1(2013) si ecran mai bun fata de Z1; chiar daca este HD si nu FHD are destul de multi ppi incat sa te incante ecranul, nu are ecran albicios cum are Z1 si unghurile de vizualizare mult mai bune fata de Z1(IPS este mult mai bun decat TFT-ul de pe Z1).
La Nexus nu primesti casti la pachet, iar castile de la Z1 Compact sunt extrem de bune.
Bateria este foarte buna; mai buna decat pe Z1 si mult mai buna fata de LG Nexus 5.
Daca mi-ai spune pentru ce vrei un smartphone ti-as raspunde mai detaliat, dar, in afara de design, Z1 Compact este cel mai bun smartphone dintre cate ai mentionat. Il poti si utiliza cu o mana fara probleme.

| CosminD explică (pentru Apocaliptic):

Pai vreau sa imi cumpar un telefon pentru facultate happyVreau sa aiba camera mai buna pentru zoom, viteza buna la internet si bluetooth si sa nu se blocheze daca are multe aplicatii deschise.

| Apocaliptic a răspuns (pentru CosminD):

Da., deci SONY XPERIA Z1 Compact.
Viteza la internet e ...normala, insa camera este foarte buna, are si NFC nu numai bluetooth si poti sa ii faci ce vrei ca nu o sa "agate" vreodata.
Sa nu te sperii ca ecranul este "doar" HD pentru ca in ciuda diagonalei mici a display-ului are o densitate a pixelilor destul de mare(342 ppi) de asta si spun ca se vede mai bine decat pe Z1.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce numai Android? Mergi pe un Lumia 1050.Are camera de 41 de megapixeli, arata superb, face niste poze foarte reusite(de departe cel mai bun telefon la poze), are un pret decent(1600 ron), si plus de asta are Windows Phone.Majoritatea spun ca windows phone nu e bun de nimic etc.Insa sunt sigur ca nici nu au incercat pana acum.Se misca excelent(fara lag), si au aparut o gramada de aplicatii in store.inclusiv gta san andreas sau asphalt, daca te intereseaza jocurile.sau daca intr-adevar nu esti fan WP, cumpara un iPhone.gaseste un iPhone 5 cu 1.800 de ron lejer. Orice numai Android nu.Crede-ma este pur si simplu bun de nimic si din punct de vedere al securitatii, dar si al stabilitatii.

| CosminD explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu de ce dar Nokia nu ma prea atrage si nu imi place windows 8 pe mobil ca sa fiu sincer...Imi place numai pe pc w8, iar iPhone nu imi place neam...Consider ca Android este mult mai multifuntional.Nu te supara pe mine dar asta este parerea mea

| DascaluViorel a răspuns:

Mergi pe HTC

| Politaiu a răspuns:

Alege Nexus 5...este cel mai bun la cerințe...și va primi update la cele mai noi software mult timp de aici în colo big grin Funda?

| MasterMirror a răspuns:

Nexus 5 pentru performanta si camera, Xperia pentru sunet si filme. Pace!

| Vlad402 a răspuns:

NEXUS 5 OMULEEE...E CEL MAI BUN TELEFON AL MOMENTULUI SI E BINE OPTMIZIAT DE GOOGLE...ARE 2.3 QUAD CORE SI 2 GB RAM

| elenagherghe21 a răspuns:

Salut! iti recomand Sony Xperia Z1 Compact. Cred ca este cel mai stabil si in plus are bateria de 2300 mha.
Uite aici mai multe recenzii despre el http://www.incraiova.eu/SONY-XPERIA-Z1-Compact