| AlinaIuliaAlina a întrebat:

Am o problema: Am un telefon Samsung si pentru a-l debloca, mi-am pus un model... O data am desenat modelul gresit de cateva ori, si acum trebuie sa imi deblochez telefonul cu adresa Google. Modelul pentru deblocare il stiu, la fel si adresa de Google, dar am uitat parola. Am intrat pe PC si mi-am pus o noua parola, astfel pot sa ma autentific pe PC la Google, dar pe telefon tot nu merge noua parola. Ce sa fac? Ajutati-ma, va rog!

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Precizează EXACT ce model de telefon ai!
Apoi mai vedem...

| LenoreVoldaren a răspuns:

Trebuie sa-ti bagi parola existenta in telefon, aia cu care te-ai logat ultima data. Insa daca nu o mai tii minte, imi pare rau, trebuie sa-l duci la Bucuresti la firma sa ti-l deblocheze, dar se poate sa pierzi tot de pe el sad

| AlinaIuliaAlina explică (pentru LenoreVoldaren):

Trebuie neaparat sa il duc la Bucuresti? Nu pot sa il duc la magazinul de unde l-am cumparat?

| Bogdanovici24 a răspuns:

Poti sa faci urmatoarele lucruri:
1.)sa mergi intr-un loc unde prinzi WI-FI si sa te conectezi pe telefon cu noua parola pe care ai setat-o pe PC(la contul de GMAIL).
2.)Sa mergi la un service ca sa-ti deblocheze
3.)sa ii dai tu un hard reset(prin aceasta optiune telefonul isi va reveni la setarile din fabrica ATENTIE:inainte de-i da HARD RESET salveaza-ti programele sau documentele importante de pe telefon deoarece ti se va sterge totul)
Bafta! Funda?big grin

| AlinaIuliaAlina explică (pentru Bogdanovici24):

Pai cum as putea sa imi salvez programele din moment ce nu pot sa il deblochez? Oricum, cred ca il voi duce la magazinul de unde l-am cumparat pentru ca este inca in garantie, si mi-l vor reseta ei, si cred ca o sa imi instaleze si programele inapoi.