| Elena2001BR a întrebat:

Am pus de vânzare o unitate și un monitor iar un cumpărător mi-a zis că-mi dă un telefon Allview Viper V1 și un paysafecard de 115 ron. Intrebarea mea este: merită să dau unitatea și monitorul pe ce mi-a propus el? Și ce e un paysafecard și ce pot face cu el?

5 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Paysafecard e un cod cu care cumperi diferite servici online/jocuri video. E clar ca esti fata ca altfel puneai si tu componentele unitati, ar fi mai usor sa ne dam seama daca merita (de fapt e imposibil).

| Necunoscutu92 a răspuns:

Sar merita intr-un fel dar sa fi din acelasi orasi depinde cat de performant e pc daca i m zici niste componente si pretu la cat vrei sa il dai pot sa it calculez mai bine

| mistervc004 a răspuns:

Pai depinde de tine, paysafecard sunt niste bani bagati in acest card cu care poti cumpara jocuri de pe steam sau alte site-uri.Iar telefonul e destul de bunicel, acum depinde de tine daca le iei sau nu.

| MrAnonim456 a răspuns:

Nu merită deloc

| Nume2 a răspuns:

Depinde de monitor si PC, Verifica telefonul si paysafecard-ul. Telefonul poate avea probleme iar PSF sa fie gol. Eu vand doar pe bani cash, asa nu sunt riscuri si iti recomand la fel.