| ReineCorvus a întrebat:

Bună! În ultima vreme am tot primit apeluri de la numere necunoscute de Ilfov, toate începând cu cifrele 031 712, restul cifrelor au fost întotdeauna altele, deci nu avea niciun rost să le blochez pe fiecare. Nu am răspuns niciodată. Cele mai recente apeluri le-am primit de la numerele 0317124027 si 0317124523. Am setat telefonul să blocheze automat numerele necunoscute, a funcționat o vreme, dar văd că numerele de genul încep să mă contacteze din nou. I s-a mai întâmplat cuiva acest lucru? Există soluții reale la o astfel de problemă?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ok, am ințeles că te sună. Și ce vor, ce zic?

Bula
| Bula a răspuns:

Ridica- si intreaba-le cine sunt si ce doresc!

| Wukong a răspuns:

Sunt operatori de telefonie, sunt pusi pe oferte perioada asta

| mariuspinciuc a răspuns:

Păi dacă ai blocat numerele necunoscute cum te contactează? Lasă telefonul să-și facă treaba. Tu ar trebui să-ți pui întrebarea de unde au ăia numărul tău? Eu personal am pățit așa după ce am postat numărul de telefon pe OLX pentru niște anunțuri apoi după ce l-am pus în parbriz la mașină pentru parcări. Ieri m-a sunat unul că am câștigat un aspirator. N-a apucat să-mi dea detalii, l-am închis și block. Chestia e că apelurile se întâmplă un timp după care se opresc așa că stai liniștit. Lasă numerele necunoscute blocate în continuare.