| ZuZuliicii99 a întrebat:

ma intereseaza si pe mine un iphone 4, sau 4S, la un pret de pana in 2000 de lei, sa fie intr-o stare buna. Daca aveti vreo cunostinta ceva, anuntati-ma :*!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ZuZuliicii99 explică:

Zuzy_puf02... id meu :*

| valentino52 a răspuns:

Eu am un Iphone 4s nou nout are cateva ore vorbite pe el, alb, 16 GB, cutie, factura, garantie etc. Cumparasem un telefon in mai si am avut o problema cu difuzorul acum o saptamana, l-am dus la garantie si mi-au dat unul nou nout. Cum l-am primit pe cel nou acu 5 zile i-am pus si folie telefonul nu are nici cea mai mica zgarietura. Este luat de la Vodafone, daca esti in Vodafone nu iti trebuie unlock, decodari sau alte nebunii sau sa iti faci griji ca il vei strica. Tinand cont ca telefonul este 2600 in magazin si este nou nout de 2 zile am luat tipla de pe el pretul meu e 2000 lei. Mai jos de atat prefer sa nu il vand si sa il tin eu.

| ZuZuliicii99 explică (pentru valentino52):

Pai asa mai pun 300 de lei si iau de 8GB nou... Daca vrei sa-l lasi la 1600 1700 Si mai am un telefon, il pot da la schimb... E ok :*

| valentino52 a răspuns (pentru ZuZuliicii99):

Telefonul e nou nout de ce l-as vinde cu 9 milioane mai ieftin ca in magazin cand cei cu iphone 5 nu lasa nici macar 3 milioane mai jos de pretul din magazin? Pune 300 lei si ia-ti iphone 4 de 8 gb. Dar nu va fi 4s de 16 GB... Oricum am am scos foliile de pe el si il folosesc pentru mine. Cand telefonul va fi folosit macar 3, 4 luni de zile il voi vinde la 1600 lei. E diferenta intre un telefon in tipla cu 0 minute vorbite si unul folosit. Bineinteles in cazul iphone-urilor spun din proprie experienta sunt la fel de bune in ambele cazuri important sa ai garantie la el.