| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Intrebarea mea este scurta si la obiect : Ce ati alege sa cumparati dintre aceste doua telefoane daca ar fi amandoua la preturi aproximativ egale Samsung Galaxy A55 5G de 256 GB memorie interna si 8 GB RAM sau Samsung Galaxy A56 5G de 128 GB memorie interna si 8GB RAM?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

A56 e modelul nou deci cu el, ești cu un pas in față!

| StefanescuDaniel explică (pentru sierra1):

In cazul meu nu e chiar asa... eu le pot cumpara amandoua din tara in care sunt in momentul de fata la pret mult mai mic decat la noi in Romania, iar pentru mine diferenta e doar la memoria interna A55 cu 256 gb vs A56 are are 128 gb. In rest am auzit ca e mai greu pe A56 cu One UI 7.0 iar cu Awesome Intelligence AI sau cum se numeste nu am nici-o treaba nici nu ma folosesc de asa ceva. De asta sunt cam nedumerit. Iar la camera din fata A55 e mult mai bun decat A56. A55 are 32mp iar A56 12mp

| AdrianGht a răspuns:

Salutare!
Eu as alege modelul mai nou bineinteles.
Samsung a56.
Poti vedea preturile si pe www.pcgarage.ro/cauta/Samsung+a56
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."