Optez pentru unul performant (ori mai puțin performant, fie!) direct din....magazin. Nu fac niciodată cumpărături gen ...second hand! Nu am încredere în valoarea lor !
Depinde despre ce telefonae vorbim si starea lor. Ai sansa sa merite si unul la mana a doua.
Mama mea are de ani buni un telefon cumpărat la mâna a2-a, care încă merge foarte bine.
Dacă vrei să-l cumperi pe acela la mâna a2-a, prima dată trebuie să te asiguri că e bun şi abia după ce eşti sigur să-l cumperi.
Cu problema asta ma confrunt si eu.Trebuie sa ai in vedere starea telefonului la mana a doua, daca e aproape nou sau uzat; pretul lui in magazin...Eu as alege unul la mana a doua,dar de pe okazii,tocmai, mercador unde pot vedea telefonul, si analiza totul; si apoi sa ma decid, sau de la un magazin de telefoane second-hand. Daca as avea bani, as cumpara direct din magazin unul de maxim 5 milioane...dar nu imi permit.Deci prefer telefoanele la mana a doua, dar nu luate de la oricine, sa fie in stare bunaStima
Este mai bun unul mai putin performant, pentru ca cele mai performante la mana a II-a sunt mai uzate sa zicem asa.
Pai la cel de mana a-2a depinde starea telefonului si daca merita bani. La cel din magazin trebuie sa stii ce cumperi ca dupa aceea sa fi multumit de telefon. Daca starea telefonului second hand este buna si merge bine, merita bani.