A55 sau A56, daca nu te poti dezlipi de Samsung.
Seria S nu merita.
Cele simple sunt prea golase pentru cat costa,
iar Ultra, sa fim seriosi - doar bani aruncati, si nu o sa ii folosesti niciodata mai mult de 40% din functii.
PS: nu vorbesc din carti, fratele meu are S22 Ultra,
si desi foloseste telefonul destul de intens pentru poze,
tot nu il foloseste la maxim.
Poate daca ai fi videograf amator...
Nu e vorba că nu mă dezlipi de Samsung. Chestia e că da, poate sunt mărci mai bune, tot android. Însă cum nu am folosit nu prea am multă încredere în acele mărci. De aceea aleg Samsung...
Am ales pana la urmă A56.
Normal..., nici eu nu aș da foarte mulți bani doar ca să ii cheltuiesc degeaba...
Este ok?
Este foarte ok. Bateria o sa te tina mai mult ca rezoluția ecranului e mai mica.
Am înțeles. Mulțumesc.
Am înțeles din review-urile de pe net ca are esim. E adevărat?
Am luat eu A 56 cam de o luna. Imi place cum se prezintă, subtirel si elegant, excelent sa vizionezi clipuri, raspunde rapid la comenzi.
Parerea mea, daca iei unul mai scump decat asta, parerea mea, doar arunci banii.
Cheers
Exact. Aceeași e și părerea mea. Nu vreau sa dau nici mulți bani pe un telefon, dar imi doresc ceva ok, ceva acceptabil.
Are cumva disponibil esim?
Nu vreau sa dau pe un iPhone, peste 5000lei. Care face cam același lucru. Nu are nimic deosebit. Părerea mea. Plus că nu îmi place interfața.
În schimb, nici alta marca nu aș lua. Din cauza că nu am mai avut niciodată.
Întotdeauna am avut doar Samsung. Și parerea mea e ca sunt telefoane că preț calitate foarte ok.
Aș alege A56 din cauza asta. Pentru că pentru 2025, e un preț foarte acceptabil. Plus că a apărut și anul asta.
Depinde ce vrei sa faci cu el. eu am si A25 si A55 si ambele fac acceleasi chestii.
Nu vreau sa fac mare lucru. Sa îl am rețele de social media, whatsapp și în rest sa pot suna și cam atât. Nu mai vreau jocuri pe el etc.
Cred ca tot pe A56 aș merge din cauza că e un model mai recent.
De ce? Eu folosesc și în momentul de față Samsung, și nu am avut probleme foarte mari cu el.
Probleme da, am avut din cauza că îl am de 5 ani, dar s-a rezolvat foarte repede.
În momentul de față am A51. Deci, A52 nu e atât de nou. Aș vrea ceva ce să mă și țină.
Dacă vrei să-ți iei de la Samsung ia-ți un model de la 1400-1500 de lei în sus, eu nu aș mai lua de la Samsung, am avut mai multe modele de la Samsung mai ieftine adică sub 1300 de lei, și acele modele ieftine nu sunt așa performante, am avut semnal destul de slab ele cu la mine în casă fiindcă am pereți groși, plus de asta modelele mai ieftine de la Samsung au uneori lag și se mai blochează, în schimb am Motorola G84 5G, am semnal destul de bun la mine în casă, memorie uriașă(256T),memoria RAM 8T dar, o poți extinde până la 12T din setări, baterie peste 5000 mAh,ecran clar și superb OLED astfel încât să nu te doară ochii de la el, rulează foarte bine, nu are lag aproape de loc, sunet foarte clar și tare, am văzut că e undeva la 800 de lei pe eMag
Chestia e că nu aș schimba pe altă marca samsungul. Mie sincer îmi place enorm samsungul, îmi place interfața, calitatea eu zic că e ok.
Poate ca da, exista și alte telefoane mai bune. Dar poate mult mai slabe și nu atât de calitative.
Nu am avut Motorola niciodată. Deci poate și de asta am dubii.
Eu am avut, si am in continuare, Samsung A22. Inca merge bine, si bateria inca tine 3 zile. Daca vrei un telefon mai mic, singurul oferit de Samsung este S25. Daca vrei telefon cu dimensiunea standard, Orice model intre A36-A56 ar face o treaba excelenta. Nu mai este ca in 2013 cand telefoanele ieftine erau mult mai slabe si mai mici decat cele mai scumpe. Acum s-a uniformizat totul. Bafta.
Nu mă deranjează dimensiunea telefonului. Îmi doresc sa gasesc ceva ok, ca preț-calitate ok.
Am folosit Samsung întotdeauna, și nu aș schimba pe altă marca. Cel puțin nu momentan.
Eu mi-am cumpărat Samsung A55 acum 7 luni si mi se închide olx, eMAG și autovit cand ma uit pe aceste aplicații, eu ti-as recomanda un telefon din seria s (s25 e pe eMAG 3250 de lei 128 gb)
Sincer... nu aș da atât de mult pe un telefon. Poate o fi bun, însă nu e în bugetul meu suma asta.
Eu de obicei, tot ce îmi I au electronice, de pe eMAG, altex etc., îmi i-au cu garanție extinsa 2 ani de exemplu. Și atunci știu ca dacă garanția clasica a telefonului e 3 ani de exemplu, mai i ai eu extra 2 ani, știu ca în caz de probleme îl pot trimite gratuit în service.
Plus ca în medie 5 ani merge un telefon de genul "smartphone" în unele cazuri chiar mai mult.
Eu vreau sa îl schimb, pentru că are și burn-in. Totuși, am problema asta de peste 2 ani, dar a mers cât de cât ok, nu perfect. Și merge la fel și acum.
Doar ca acum simt nevoia și eu de o schimbare.
Nu îmi plac Iphonurile. Nu îmi place interfața + Nu aș da nici 5000+ lei pe un telefon.
Elnociad întreabă: