| SkandallKamataru a întrebat:

Ceva sugestii de casti ON ear? Le vreau mai mult pentru sala, alergat, sa nu fie nici prea grele dar sa nu cada nici de pe cap.
Eu am castile care sunt si pe magazinul premii de pe TPU Sound Blaster JAM, care sunt 130 de lei, si pot spune ca sunt cele mai misto casti pe care le-am avut, dar vreau sa incerc si altceva.
In banii astia bateria tine cred ca mai mult de 8-10 ore de utilizare continua, apesi un buton si intra bassul, care se aude decent, iar pe langa asta are si NFC, daca sunt oprite le lipesc de telefon si in 3 secunde s-au conectat si mi se pare super misto si utila functia asta, si n-am intalnit-o la alte casti.
Singurul dezavantaj e ca s-a rupt buretele si a inceput sa se dezintegreze.

Ceva sugestii?

1 răspuns:
| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Iti recomand > Kruger & Matz,
Link-uri:
1. - https://www.krugermatz.com/en_US/index/
2. - https://krugermatz.ro/ro/26-casti/
Link-ul 2 < poti cumpara direct din Romania.
Iti alegi ce vrei, uitate intai la date tehnice, si daca pretul este ok pentru tine poti face comanda online sau telefonica - de recomandat sa iti faci cont si sa faci comanda online cu plata ramburs la curier - alege ca, curieri buni > Cargus sau SameDay, la fel in comanda online la telefon specifica expres cu ce curier vrei.
Noi la studio folosim casti profesionale Kruger & Matz cu fir si fara microfon si iti putem spune ca sunt BEST = calitate si claritate pe sunet foarte buna.
Totodata, Kruger & Matz au si Mini-Sisteme audio 2+1 cu telecomanda de o calitate de exceptie - poti vedea cateva modele la ei in site sau poti cauta direct cu search in Google asa:
Kruger & Matz Audio MiniSitem 2+1
Tot ce au Mini-Sisteme Audio 2+1 cu telecomanda sunt o investitie foarte buna fiindca calitatea sunetului in redare este best - cine vrea sa asi cumpere sa se uite la optiuni sa aiba si port de intrare USB/SD-Card ca sa poti face play direct de pe ele si sa aiba si telecomanda si boxe de lemn, puterea in watti ca iesire o alegi care vrei functie de pret/per/produs si de banii care dispui sa ai investesti in asa ceva, insa merita sa ai asa ceva pe audio in casa fiindca este pe nivel profesional.