Implicit vei plati mai putin dupa. Dar gratuit nu se poate exclude din contract. Iar wireless o sa iti mearga si daca ai net pe cartela si daca nu ai. Comuti intre datele mobile si wireless. E simplu.
Salut,
Conexiunea prin Wi Fi este independenta de conexiunea prin date mobile, prin urmare te poti conecta la o retea Wi Fi, chiar daca nu mai ai acces la conexiunea mobila. Pentru a iti restrictiona accesul la internet, te vom contacta prin mesaj privat.
Cu prietenie,
Orange Helper
Si daca imi restrictionati accesul la internet o sa platesc mai putin la abonament?
Si dupa e scot netul merge wirlless?
Daca ai wireless, da! Nu au nicio legatura una cu alta. Ce treaba are wireless-ul cu abanamentul?
Credeam ca trebuie net bagat de la abonament ca sa mearga wirlless. Mersi:*
Nu, iti trebuie net acasa si un router wireless! Poti sa nici nu ai cartela in telefon! Cu placere!
Orange am uitat sa zic
.
Extraoptiunile de internet sunt de doua tipuri. Commitment si No commitment. Asta inseamna ca fie esti obligat sa o tii 30 de zile, fie pe toata perioada contractuala. In cazul tau, daca e cu perioada, nu o poti exclude decat cu taxa de reziliere.Platesti diferenta de suma strict pe partea de internet calculat la lunile ramase.
Adica sa platesc o suma anume pe lunile care nu o sa mai fie cu internet? Asta nu suna bine eu special vreau sa il scot ca sa platesc mai putin.
ajuta-ma din nou, am sunat am fost si la Orange shop unde m-a pus sa sun la 411 am sunat si am vorbit dar a zis ca poate numai sa imi blocheze netu si platesc tot atata cat platesc acum deci nu se reduce nimic. A zis ca nu poate scoate internetul pentru ca nu stiu ce ca asa are trafic de date telefonul si nu am inteles. Mai este o solutie sau nu am sunat unde trebuie?
Implicit vei plati mai putin dupa. Dar gratuit nu se poate exclude din contract. Iar wireless o sa iti mearga si daca ai net pe cartela si daca nu ai. Comuti intre datele mobile si wireless. E simplu.
gabriela4664 întreabă:
LisaJulie întreabă: