Softul este un fel de sistem de operare al telefonului ca windowsul la pc,ca mac osx sau symbian operatorul sau etc,dar e un fel de instalare ai ciudata,oricum daca ti-a spus ca trebuie resoftat poate telefonul o fi mai sofisticat sau poate e o stricaciune de telefon,sfatul meu documenteazate pe net despre telefonul care doresti sal cumperi, sau sfatul meu este daca te-ai documentat si stii ca nu trebuie resoftat, nu-l lua, bafta foarte multa la cumparare, pace!
Ce motiv ciudat, ca e albu, eu am avut un n73 albu si nu l-am dat ca e albu, l-am dat ca m-am plictisit de el.
Cred ca vanzatorul a spus sa il resoftezi doar daca te enerveaza ceva anume nu?!, daca nu atunci sigur telefonul poate avea o problema
Sfatul Meu:Cumpara telefonul numai daca trebuie resoftat dintr-un motiv anume daca nu atunci nu-l cumpara, dar intrebarea mea este:Ti-a spus motivul care trebuie resoftat?
S-ar putea sa nu iei teapa asa din prima,doar daca telefonul are ceva anume,un defect la software,daca nu are ceva atunci,il poti cumpara, il vei testa mai intai, vezi daca iti place, nu il iei din prima, mai intai un test
Ai grije mai intai gandeste dupe aceea cumpara produsul, si multumesc pentru funda, pace