| Hacker_Piciu_1997 a întrebat:

E mai bun HTC desire x ca iphone 4s alb cine raspune primul si corect funda

Răspuns Câştigător
| iubescbulldogii a răspuns:

Salut. Din muuuulte puncte de vedere este mai bun iphonul deoarece camera e mai buna procesor mult mai performant.

6 răspunsuri:
| Marius_4665 a răspuns:

Depinde...
Daca iti place sistemul android ia-ti HTC
Daca iti place ios ia-ti Iphone
Alege iphone...

| Hacker_Piciu_1997 explică:

Deci intr_un final care e mai bun iphone 4s sau HTC desire x vreau raspunsuri concrete

| BigJon a răspuns:

Eu zic ca e mai bun HTC Desire X pentru ca este la fel de performant ca iPhone-ul, dar are un pret real fata de iPhone, la care 50% din pret face numai logo-ul Apple(daca vezi un iPhone 4 cu 2.300 de lei atunci inseamna ca telefonul la pret real, nepompat ar fi 1.150 de lei). Si prietenul meu are un iPhone 4 dar zice ca este un telefon foarte fragil si ca nu se merita la un pret atat de mare(a primit-o cadou).
Per total, eu iti recomand HTC-ul, il poti cumpara cu 1.000-1.200 de lei(depinde de magazin) si primesti o calitate mai buna. iPhone-ul este telefon de marca, nu de calitate.
De ce sa cumperi un telefon cu 2.300 de lei cand poti cumpara unul mai rezistent si calitativ cu 1.200?
Sper ca te-am putut ajuta. Funda?

| Hacker_Piciu_1997 explică:

Nu exista m-am interesat peste tot HTC e *** in fata la 4s

| BeBelushuTau a răspuns:

E de o mie mai bun HTC desire x nu e el asa de scump dar e foarte eficient

| Hacker_Piciu_1997 explică (pentru BeBelushuTau):

Hai ma dispareti voi comparati telefon de 30 de milioane cu cactul ala de 10 are varmiu si ii s-a stricat softu si nu mai gaseste soft a fost peste tt k el

Întrebări similare