| alexditu a întrebat:

Hello TPU...La Orange ..cand prelungesc abonamentul si vreau sa cumpar un telefon nou( ex: Samsung Galaxy S4) conteaza si ce abonament am(delfin, pantera etc.)? Sau depinde doar de preferintele mele? URGENT!

Dau funda.happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Conteaza foarte mult abonamentul! La S4 o sa-ti bage pe gat un ditamai abonamentul, daca ai pantera 8 sau 10 ori delfin si vrei S4 o sa te cocoseze cu un abonament de 30 - 40 euro pe luna pe vreo 2 ani. Cu cat e abonamentul mai mic la pret cu atat e mai mare diferenta de bani pe care trebuie s-o dai pe telefon. Cu cat creste abonamentul ca valoare cu atat este mai mica suma pe care trebuie s-o platesti pentru telefon. Ai sa vezi acolo cat vor sa dai pe telefon.

| einenebun23 a răspuns:

Da conteaza. De exemplu ca sa ai un pret cat de cat bun pentru S4 ei te pun sa iti faci abonamentul pantera 55 care nu e tocmai putin (55 x 4, 5 = 247 de lei pe LUNA) si mai dai sigur pe telefon in jur de 100 de euro. Si ca sa iti faci cu un abonament gen Pantera 15 mai trebuie sa dai inca 400 de euro pe putin. E foarte slab in oferte la telefoanele noi Orange-ul.