| Daniel_Gabriel_1995 a întrebat:

Merită acest telefon? https://emag.page.link/UKQPzXjFcbx2WaKv8
Nu ma interesează serviciile google
Jocuri/Poze etc
Este un procesor bun cel ce il are pe el?
Astept mai multe informatii

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Ca telefon este excelent. Problema este lupta dintre SUA si China. Serviciile Google au fost retrase de pe acest tip de telefon. Nu-ti recomand. Ia-ti un Samsung!

| sierra1 a răspuns:

Excelent, ia-l!

(informații ai la "specificații")

| Glacyer a răspuns:

Nu se deschide sa îți pot spune dacă merita.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu, pentru ce ofera nu as da 22 de milioane pe el. O alegere mult mai buna ar fi OPPO Reno 3 Pro. Este acelasi pret dar pe o scara de 1 la 10 e de nota 10 iar p40 este de 7, 5. Iti las link sa citesti specificatiile de la comparatia cu p40
https://www.emag.ro/compare/DCQL1BMBM,DBHBZMMBM/

| Daniel_Gabriel_1995 explică (pentru siriusblack98):

Are procesor mai slab Oppo, si in ultimul rand n am mai auzit in viata mea de aceasta firma

| siriusblack98 a răspuns (pentru Daniel_Gabriel_1995):

Daca n-ai auzit nu inseamna ca nu este buna. OPPO au telefoane de calitate superioara celor Huawei dar nu sunt intrati de mult pe piata din Romania. Telefoanele lor concureaza cu Apple. Nici preturile nu sunt mai prejos. Procesorul este o idee mai slab ca si performanta dar calitatea procesoarelor snapdragon este la un alt nivel fata de Kirin de la Huawei. Oricum, faci cum vrei dar pentru un 5G cu 8GB RAM si 128GB intern fara suport Google, la 22 de milioane nu renteaza. Concurenta este mare si sunt oferte mai bune pe piata. Adica nu ma intelege gresit, si eu tot Huawei folosesc dar asta nu inseamna ca nu sunt telefoane de la alte marci mai bune decat ce am eu.

| Ionbetivu1990 a răspuns:

Da, merita. Nu cred ca stii in ce constau serviciile google de zici ca nu te intereseaza, fara ele nu ai magazin play, Youtube, aplicatii in principiu. Cand il iei ai foarte multe optiuni sa descarci Youtube, chrome, aplicatii bancare etc. Ca procesor e bun spre foarte bun, telefonul o sa fie " printre aia sus" inca 2-3 ani.