| Marian_Rughinis_1986 a întrebat:

Nu mai pot accesa Magazin Google Play. Când intru în aplicație îmi apare Eroare de server. Sunt conectat la internet prin WiFi și conexiunea este foarte bună. Cum pot să accesez Magazin Google Play? Telefonul meu este Samsung Galaxy Ace dacă ajută cu ceva informația asta.
Am fost sfătuit de un user TPU să șterg aplicația și să dau restart la telefon. Am făcut asta dar tot nu-mi merge. Am postat dar nu mi s-a mai răspuns că am ales din greșeală răspunsul câștigător deși numi-a rezolvat baiul. Dacă îmi șterg contul google mă avertizează că "Eliminarea contului va duce la ștergerea tuturor mesajelor sale, a contactelor și a altor date din telefon". și "Contul este solicitat de unele aplicații. Îl puteți șterge numai resetând telefonul la setările prestabilite din fabrică (ceea ce înseamnă ștergerea tuturor datelor dv. personale)".
Despre ce mesaje, contacte și date mă avertizează că le voi pierde? Apoi, ce tip de resetare trebuie să fac? Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Userul eram eu.
Ti-am dat o lista, daca nu ma insel, cu tot ce se poate face.

| Marian_Rughinis_1986 explică (pentru MskDesign):

Aceeași întrebare și pentru tine, că nu înțeleg cum funcționează acest TPU (Marian_Rughinis_1986 explică (pentru mickyidk083): )

| MskDesign a răspuns (pentru Marian_Rughinis_1986):

Fa-ti un backup la toate datele pe care le ai in telefon.

| mickyidk083 a răspuns:

Despre mesajele si contactele tale personale si zice sa ii dai restart la telefon, spune asta destul de clar. happy

| Marian_Rughinis_1986 explică (pentru mickyidk083):

Adică voi pierde numerele de telefon memorate nu pe sim ci pe telefon, sau notele din agnedă/calendar sau notițele puse bilet galben? Voi pierde informațiile astea? Spuneți-mi pentru că este foarte important. Ce fel de resetare trebuie să fac? O resetare gen root? spuneți-mi că nu le am cu domeniul ăsta, ba chiar pot spune că sunt copac la așa ceva...

| PitickaMeli21 a răspuns:

Eu zic sa iți actualizezi pachetul Soft

| Cercea_Ioan_Marian_1986 a răspuns:

Reseteazati tele