Nu te vor lasa in pace pana nu vei raspunde!
preia apelul si raspunde la cateva intrebari de rutina cum ar fi: cat de multumita esti de serviciul lor, daca nu vrei sa schimbi ceva, daca nu ai vrea sa le dai adresa sa fi client fidel etc tu raspunzi la ce vrei sau la niciunul, le spui pur si simplu sa te lase in pace ca nu ai timp pentru asta iar daca te mai deranjeaza te muti in alta retea si ai sa vezi ca nu te vor mai suna niciodata
"Numarul de Vodafone" e numarul lor de serviciu sau al unui abonat Vodafone?
Daca e numarul lor, raspunde. Sa-ti faca capul calendar cu oferte bune. Si scumpe.
Daca e al unui abonat si e asa insistent, s-ar putea sa fie un cunoscut care si-a schimbat numarul.
Pe mine m-a sunat de doua ori consecutiv un numar din... Siera Leone. L-am si blocat.
Deci ce să înțelegem, că ai un număr de Vodafone pe care te sună cineva chiar și cu 2 apeluri consecutive pe zi sau că te sună cei de la Vodafone? Nu prea se înțelege după cum ai scris aici. Dacă te sună cineva blochezi numărul și gata. Dacă te sună de la Vodafone vezi poate vor să îți înnoiești abonamentul. Așa am pățit eu că nu le-am răspuns și am rămas fără numărul de telefon deoarece nu mi-au prelungit abonamentul.
Kroptop întreabă: