| IrinaaIrr a întrebat:

Pot cumpara cartela frog cu 5 euro? Ce extraoptiune are la 5 euro? FUNDA!

1 răspuns:
| Mwha a răspuns:

Dacă eşti utilizator al cartelei Frog Up, activează până la 16 iunie 2013 noua extraopţiune Frog Enjoy şi beneficiezi de:

Comunicare nelimitată (apeluri si SMS-uri) în grupul frog
3000 minute către alte numere COSMOTE şi către reţeaua fixă Romtelecom
3000 SMS-uri către alte numere COSMOTE
75 minute naţionale şi internaţionale
75 SMS-uri naţionale
Navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul tău mobil, prin serviciul web’n’walk
totul pentru doar 5 euro credit lunar.


Notă: Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din ţările Uniunii Europene şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Convorbirile iniţiate către alte detinaţii fixe din Europa vor fi tarifate conform tarifelor standard aplicabile la cartela frog (vezi secţiunea tarife la cartela frog, www.cosmote.ro).

Activarea extraopţiunii

Poti să-ţi activezi extraopţiunea Frog Enjoy:

cu un apel gratuit la *100# sau 1234
sau
printr-un SMS, fără text la numărul gratuit 6222 ("OAC2").
Extraopţiunea se reactivează până la data de 28 februarie 2014 dacă ai minim 5 euro credit în cont. Extraopţiunea se poate activa de 2 ori în timpul unei luni calendaristice.

Dacă ai consumat minutele şi mesajele din opţiune o poţi activa încă o dată în aceeaşi lună calendaristică. La a doua activare a opţiunii se va reţine din nou taxa de 5 euro din credit. În cazul în care la momentul celei de-a doua activări mai ai minute şi mesaje neconsumate, acestea se vor pierde. Noua perioadă de valabilitate a extraopţiunii va fi o lună de la ultima activare.

Navigarea nelimitata pe Internet de pe telefonul tău mobil, prin serviciul web’n’walk, inclusa in aceasta extraoptiune este disponibila doar în perioada în care extraopţiunea Frog Enjoy este activă pe numărul tău de cartelă. La prima activare a extraopţiunii Frog Enjoy, trimite un SMS fără text, gratuit, la 9691, iar noi îţi vom trimite setările necesare pentru a putea utiliza serviciul web’n’walk, astfel, vei putea să îţi configurezi telefonul şi să te bucuri de navigare nelimitată pe Internet. Serviciul web’n’walk este compatibil doar cu anumite modele de telefoane. Lista telefoanelor compatibile poate fi verificată aici.

Daca înainte de a-ţi activa extraopţiunea Frog Enjoy, ai activat extraoptiunea web’n’walk, cu taxă lunara de 2, 99 euro credit şi în mai puţin de 30 de zile te decizi că vrei să beneficiezi de toate avantajele extraopţiunii Frog Enjoy şi o activezi pe cartela ta, vei primi navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul tău, prin intermediul serviciului web’n’walk începand din momentul activării extraopţiunii Frog Enjoy.

Noua extraopţiune Frog Enjoy este compatibilă cu oricare din extraopţiunile Connect Mobile existente în oferta COSMOTE. În cazul în care ai nevoie de trafic broadband poti activa oricând una dintre extraopţiunile Connect Mobile 50 MB, 250 MB sau 1, 5 GB.

Notă: pentru a selecta modalitatea preferată de accesare a Internetului (prin serviciul web’n’walk sau folosind traficul broadband din extraopţiunile Connect Mobile) va trebui sa te asiguri că profilul de date activ în meniul de setări al telefonului tău este cel corespunzător serviciului preferat (web’n’walk sau Cosmote Connect Mobile).

Mecanism reactivare

Extraopţiunea Frog Enjoy se reactivează automat la o lună de la activare/ ultima reactivare. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai minimum 5 euro credit în cont la data reînnoirii extraopţiunii.

În cazul în care nu ai credit suficient, reactivarea va fi amânată până când reîncarci şi acumulezi 5 euro credit, dar nu mai târziu de 28 februarie 2014. Reactivarea se face în maxim 12 ore de la momentul reîncărcării, urmând a fi notificat printr-un SMS de confirmare. Pentru a o reactiva mai rapid, poţi suna la 1234 imediat după reîncărcare.

Dacă la momentul activării/ reactivării extraopţiunii mai ai minute şi/sau SMS neconsumate, atunci acestea se vor pierde. Extraopţiunea Frog Enjoy poate fi reactivată până pe data de 28 februarie 2014 (inclusiv).

Dezactivarea extraopţiunii

Poţi solicita dezactivarea extraopţiunii cu un apel gratuit la 1234 - Serviciul de Relaţii cu Clienţii COSMOTE. Dezactivarea se va aplica după expirarea perioadei de valabilitate de 1 lună (a extraopţiunii).

Este foarte important să mai ştii că, odată cu dezactivarea extraopţiunii, serviciul de navigare pe Internet prin web’n’walk rămâne activ, dar fără taxă lunară; pentru fiecare sesiune zilnică de conectare, vei plăti 0, 49 euro credit (conform tarifelor de aici).

Chiar şi după ce ai solicitat dezactivarea extraopţiunii ai posibilitatea să o activezi din nou în perioada promoţionlă (până la 16 iunie 2013) cu un apel gratuit la *100# sau 1234
sau

dacă trimiţi un SMS fără text la numărul gratuit 6222 ("OAC2").
După ce ai solicitat din nou activarea extraopţiunii Frog Enjoy, ea va continua să fie reînnoită automat până pe data de 28 februarie 2014.

Informaţii minute şi SMS disponibile

Pentru a obţine informaţii actualizate despre numărul de minute şi mesaje disponibile din extraoptiune apelează:

*123*1# pentru a te informa despre numărul de minute disponibile din cele 3000 de minute către alte numere COSMOTE (care nu utilizează cartela Frog UP sau Frog) incluse în extraopţiune;
*123*2# pentru a te informa despre numărul de mesaje scrise (SMS) disponibile din cele 3000 de SMS-uri către alte numere COSMOTE (care nu utilizează cartela Frog UP sau Frog) incluse în extraopţiune;
*123*3# pentru a te informa despre numărul de minute disponibile din cele 75 minute în alte reţele naţionale şi internaţionale;
*123*4# pentru a te informa despre numărul de mesaje scrise (SMS) disponibile din cele 75 de SMS nationale incluse în extraopţiune;

Pentru a verifica creditul disponibil şi perioada de valabilitate apelează *100# sau 1234.

Alte informaţii

După epuizarea minutelor şi a SMS-urilor din extraopţiune, vei fi tarifat standard conform tarifelor standard disponibile la cartela Frog UP (cu menţiunea că tariful pentru SMS-urile trimise către orice alt de mobil naţional – dar care nu fac parte din comunitatea Frog - va fi de 0.07 euro credit/ SMS)
Minutele şi mesajele neconsumate într-o lună nu se reportează în luna următoare.
Poti utiliza extraopţiunea când eşti în perioada de valabilitate a contului.
Extraopţiunea Frog Enjoy poate fi reactivată până la 28 februarie 2014 dacă la data încheierii perioadei promoţionale ai extraopţiunea activă pe cont sau este ultima extraopţiune activată pe cont.
Dacă te afli în Roaming nu poţi utiliza minutele, SMS-urile şi MMS-urile incluse în extraopţiune.
Activarea extraopţiunii până la data de 16 iunie 2013 se face pentru 5 euro credit lunar. În perioada 17 iunie 2013 – 28 februarie 2014, extraopţiunea Frog Enjoy poate fi reactivată cu 5 euro credit lunar de către utilizatorii care la data de 16 iunie 2013 aveau Frog Enjoy ultima extraopţiune activată pe cont.
Apelurile şi mesajele scrise către numerele speciale, pentru convorbiri şi mesaje scrise naţionale, nu sunt incluse în această extraopţiune. Sunt considerate numere speciale numerele asociate serviciilor cu valoare adăugată indiferent de tipul lor (exemplu: info servicii, jocuri, concursuri, informaţii despre starea vremii, etc).
Tarifele sunt exprimate în euro. TVA se achită la achiziţionarea Cartelei Frog UP sau a valorilor de reîncărcare.
Sursa - Cosmote Romania