|

Pot cumpara cartela frog cu 5 euro? Ce extraoptiune are la 5 euro? FUNDA!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Dacă eşti utilizator al cartelei Frog Up, activează până la 16 iunie 2013 noua extraopţiune Frog Enjoy şi beneficiezi de:

Comunicare nelimitată (apeluri si SMS-uri) în grupul frog
3000 minute către alte numere COSMOTE şi către reţeaua fixă Romtelecom
3000 SMS-uri către alte numere COSMOTE
75 minute naţionale şi internaţionale
75 SMS-uri naţionale
Navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul tău mobil, prin serviciul web’n’walk
totul pentru doar 5 euro credit lunar.


Notă: Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din ţările Uniunii Europene şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Convorbirile iniţiate către alte detinaţii fixe din Europa vor fi tarifate conform tarifelor standard aplicabile la cartela frog (vezi secţiunea tarife la cartela frog, www.cosmote.ro).

Activarea extraopţiunii

Poti să-ţi activezi extraopţiunea Frog Enjoy:

cu un apel gratuit la *100# sau 1234
sau
printr-un SMS, fără text la numărul gratuit 6222 ("OAC2").
Extraopţiunea se reactivează până la data de 28 februarie 2014 dacă ai minim 5 euro credit în cont. Extraopţiunea se poate activa de 2 ori în timpul unei luni calendaristice.

Dacă ai consumat minutele şi mesajele din opţiune o poţi activa încă o dată în aceeaşi lună calendaristică. La a doua activare a opţiunii se va reţine din nou taxa de 5 euro din credit. În cazul în care la momentul celei de-a doua activări mai ai minute şi mesaje neconsumate, acestea se vor pierde. Noua perioadă de valabilitate a extraopţiunii va fi o lună de la ultima activare.

Navigarea nelimitata pe Internet de pe telefonul tău mobil, prin serviciul web’n’walk, inclusa in aceasta extraoptiune este disponibila doar în perioada în care extraopţiunea Frog Enjoy este activă pe numărul tău de cartelă. La prima activare a extraopţiunii Frog Enjoy, trimite un SMS fără text, gratuit, la 9691, iar noi îţi vom trimite setările...2012 - 2205 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează