| Leo150201 a întrebat:

Sall TPU, am o problema cu telefonul, i-am pus model de deblocare, iar sora mea a gresit modelul de multe ori, acum este blocat, nu stiu ce sa fac, ajutati-ma
Dau funda ^_^

Răspuns Câştigător
| ghostlabbrador77 a răspuns:

Trebuie dus la service poți să-l duci la Orange, Vodafone, etc sau la service gsm. La Orange, Vodafone, etc durează de obicei 2 săptămâni sau mai mult ca îl trimit la București dacă nu au și service în magazin. Dacă au și service ar trebui să îl primești pe loc sau a doua zi. La service gsm îl face pe loc sau a doua zi, depinde câte telefoane au de reparat, dar dacă îl face pe loc durează cel mult 30 minute. În ambele cazuri costa în jur de 50 Ron. Dacă ai android s-ar putea după ce e blocat sa te lase să-l deblochezi dacă introduci contul google cu care ești logat pe magazinplay. La Vodafone de exemplu, dacă ai asigurare ar trebui să fie gratuit. PS: dacă îl duci la service sa îl repare ei, au să-ți șteargă toate datele din el și o să fie ca și nou.

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Mergi la serviciul tehnic. iti vor reinstala softul de fabrica. datele ce le ai in telefon poti sa uiti de ele. le vei pierde.

| AirănMeidăn a răspuns:

La fel am patit si eu. Trebuie sa-l trimiti la service, in mod normal. Eu am avut norocul sa dau de un baiat acolo unde-ti platesti telefonul foarte de treaba si mi l-a rezolvat pe loc rolling on the floor In mod normal nu se face asa, trebuie trimis la service de unde il primesti in gen 2 saptamani. Sau mai putin.
P.S. N-o sa-ti mai ramana in telefon decat ce aveai pe cartela.

Bafta!: D

| Nazzgul a răspuns:

Il reformatezi

| Andrei_Claudiu_1990 a răspuns:

Salut, si mie mi s-a intamplat asta. Crede-am ca scriu codu bun si tot il grese-am pana nu am mai putut scrie codu si s-a inchis telefonul! Stii ce am facut? M-am dus la reparare telefoane si cei de acolo l-au deblocat... Trebuie sa platesti intre 50 de lei si 100 de lei! Sper ca t-eam ajutat. funda!