|

Sall tpu.Eu am Samsung galaxy mini 2 si ca oricine altcineva mi am pus un model pentru deblocare.Astazi o fata mi-a luat telefon si a incercat modelul de mii de ori si s-a blocat in sensul ca acum imi cere contul de la magazin play iar eu nu il mai stiu sigur va rog imi spuneti cum sa procedez? Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1.stinge telefonul
2. apasa butonul volum - si volum +(deci amandoua butoane de volum), butonul power, si butonul home simultan pana cand. apare Samsung.
3.alege cu butonul volum "wipe data/factory reset"ca sa selectezi trebuie sa apesi butonul power.
4.asteapta pana sa se termine procesul.
5.alege cu butonul volum, reebot sau reboot system now!
6.asteapta..ai telefonul ca nou!

| explică (pentru davidtm):

Deci frate nu am inteles mai nik.Deci am inchis telefonul si acum cum apas simultan cum vorbeste romana plizz...

| a răspuns (pentru va2311paa):

Simultan-deci sa apesi in acelasi timp pe butoane.
daca esti taran, n-ai cum sa intelegi!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut.Se rezolva destul de simplu. Daca nu-ti mai stii contul de google, fa-ti altul, pentru ca indiferent de adresa digitala, telefonul este acelasi, si ti se va rezolva.Deci,fa-ti cont nou(cred ca nu trebuie sa mai mentionez, ca ai nevoie de conexiune la internet ca sa intri pe contul google de pe telefon), si totul se rezolva.Am patit si eu la fel, dar am rezolvat intr-un final, exact cum ti-am spus. Sper ca te-am ajutat.

| explică (pentru vlady434):

Crede-ma am conturi pe google si niciunul nu a mers chiar daca le-am schimbat parola.Cred ca trebuie sa ii dau reset din nou in fine.

| a răspuns:

Si eu am patit la fel si a trebuit sa-l duc in service deoare ce acel truc cu stingerea lui si apasarea tastelor de volum in asa fel incat sa iti apara acele optiuni de reset nu a mers ..ar putea sa te coste in jur a 30-50 lei deblocarea lui

| explică (pentru xxx8):

Sa sti ca nici mie nu mi-a mers dar un coleg de-al meu are acelasi telefon si la el a mers si mi l-a facut.

| a răspuns (pentru va2311paa):

Pai depinde de telefon unele merg unelem nu poate ca tu ai doar ghinion....mergi azi daca vrei ca mai mult de 30 de minute nu dureaza poate chiar mai putin dar cum am mai spus o sa coste dar prima data intreaba cat si daca ai destu9i bani la tine asta e solutia alta eu n stiuwinking