| Stoian_Iulian_1993 a întrebat:

am si eu o intrebare... eu creez diverse site-uri pe care le vad la cei care le-au comandat... din cate am auzit se poate ca acea persoana care imi cumpara site-ul sa imi trimita bani pe telefonul mobil iar dupa eu sa pot sai scot? (am auzit multe persoane care procedeaza astfel) Eu sunt in Italia cine imi poate raspunde la intrebare rog sa detalieze pas cu pas. Multam!

2 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Daca stiai sa creezi site-uri, aveai habar de chestia asta, la urma urmei, era in interesul tau!
In fine, problema se pune in felul urmator:
Daca tu faci un site si-l vinzi unei persoane, plata facandu-se prin transfer credit pe telefon, NU poti transforma creditul de pe cartela in bani decat daca revinzi creditul mai departe, prietenilor sau ma rog... amicilor tai.
Ceea ce ai tu nevoie este un cont de paypal, te sfatuiesc sa dai cautare pe google pentru a te documenta in legatura cu aceasta metoda.

| Stoian_Iulian_1993 explică (pentru Ronnix):

Sincer nu stiam de plata prin telefon. Am ales aceasta optiune pentru ca majoritatea clientilor au sub 18 ani si nu au carte de credit si le este mai usor sa transfere bani. Mai sus am mentionat ca persoana care va dori sa raspunda sa detalieze pas cu pas. O zi buna;-)