anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cum pot face bani gen daca platesc cu telefonul pe un site ceva sa imi creez si eu sa imi vina mie banii dar doar cu telefonul? Gen sa pot scoate banii, daca donez cu telefonul de exemplu cate 10 euro sa depozitez banii undeva sa-i scot pe card in afara de fortumo si astea cum fac? Fara paysafe please, sa scot banii pe card, ofer funda.

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Platind cu telefonul, ti se iau bani din telefon, din creditul existent pe care-l ai pe telefon, sau se adauga la plata urmatoarei facturi, daca esti pe contract.
Preferabil ca plata telefonul o faci tu, cu cash, sau prin deducere din contul bancar
Din pacate, nu poti primii bani prin teelfon!
Telefonul iti poate fii furat si nu este convenabil sa se lucerze asa. Poti fii platit in contul bancar, in contul de Paypal, care-s conturi serioase si in siguranta.
Nu recomand Revolut! Este un mare scam cu care s-au parlit o gramada. In plus, se ia comision mare la fiecare tranzactie care o faci prin ei, plus o plata initiala de $25 la momentul cand iti faci contul.

| sierra1 a răspuns:

Dacă plătești nu faci bani, pierzi

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Si banca centrala cand ii tipareste, nu creeaza bunastare. Oricum, cu totii traim pe datorie.

| sierra1 a răspuns (pentru laSoledad):

Nu banca tipărește bani. Nu ințeleg partea a 2 a

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Datoria publica, my dear.

| sierra1 a răspuns (pentru laSoledad):

"Oricum, cu totii traim pe datorie."

fals

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Direct nu, dar indirect, e adevarat. Din datorie isi mai finanteaza statul neajunsurile si catre datorie se duc in mare parte banii romanilor.

| sierra1 a răspuns (pentru laSoledad):

Ce domeniu studiezi (ințeleg că ești student/ă)?

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Economie, tu ce studiezi?

| sierra1 a răspuns (pentru laSoledad):

Eu am absolvit gimnaziul

| suntserios a răspuns (pentru laSoledad):

Eu nu traiesc deloc din datorie. Lucrez la privat care incaseaza bani din tari straine. Nu sunt bugetar si nici nu astept sa imi dea statul ceva

| laSoledad a răspuns (pentru sierra1):

Oho, inseamna ca l-ai absolvit de ceva vreme.

| laSoledad a răspuns (pentru suntserios):

Si pana acolo ti se duce rationamentul. laughing Si catre ce se duc impozitele si taxele MR. Suntserios?! De contributii nu vorbim ca alea au destinatii speciale, insa impozitele si taxele de la pers. fizice si juridice unde se duc in mare parte? Pe datoria Romaniei laughing Din banii aia ai tai (salariul brut), ai fi putut trai mult mai bine daca statul investea mai chibzuit banii dati de tine si noi multi altii, vreo 5 milioane si ceva, la bugetul de stat. Ma refer la gradul de bunastare al unei natiuni. Gradul cu care investeste statul inapoi banii in tara - in sistem de infrastructura pe care cu totii il folosim, si bugetarii si privatii, sistem de sanatate, sistem de invatamant etc. Insa la noi datoria ineficienta domneste.

| suntserios a răspuns (pentru laSoledad):

Asta nu inseamna ca eu traiesc pe datorie... Bugetarii traiesc pe datorie. Ei sunt platiti din banii imprumutati de stat. Eu imi pot muta rezidenta fiscala in alta tara si maine si aia e.

| laSoledad a răspuns (pentru suntserios):

Indirect, cu totii traim pe datorie. Si Romania si SUA si Japonia etc. Efectele datoriei statului cu totii le simtim in traiul nostru de zi cu zi. Doar ca datoria unora e folosita mai eficient in unele natiuni decat in altele. Iar legat de salarii, cele de la buget le influenteaza direct pe cele de la privat, fiind un etalon. Ia sa mai creasca datoria publica, in buzunarul tuturor se va simti. De la stat de acolo, de unde noi credem ca suntem departe de el, se rostogoleste plata datoriei pana in buzunarul companiilor si pana in buzunarele noastre. Fiindca nu statul e o persoana in sine sa plateasca datoria, ci noi o platim. In loc sa fi mers banii intr-acolo, multe se puteau face cu ei, astfel incat traiul nostru ca natiune sa se dezvolte. Nu degeaba se tot vorbeste de datoria pe cap de locuitor. Acorda mai multa reflectie acestui subiect, vezi si ce e in spatele cortinei. "Eu nu traiesc din datorie", insa indirect cu totii o facem.

| sadrian46 a răspuns (pentru suntserios):

Statul îți dă.
Apărarea țări, te apără și pe tine.
Apărarea legii și a ordinii publice, te apără și pe tine.
Scolarizare gratuită la toate nivelele, pot și copii tăi beneficia de ea.
Ocrotirea sănătății cu un preț modic prin CASS, căci privații te usucă de bani.
Intreținerea și subvenționarea sistemului energetic, de care beneficiezi și tu.
Servicii consulare dacă ești în străinătate și ai probleme.
Așa că fără să aștepți ceva de la stat, beneficiezi de toate acestea.

| Goete a răspuns:

Paypal. Ca sa iti intre bani trebuie sa oferi servicii sau sa vinzi produse. Si sa platesti impozit.