| Giocodimano1 a întrebat:

Salut de curând am sunat la Digi pentru a face un contract cu aceștia. Mi au zis ca o să îmi bage televiziune prin sateli și au zis că o să îmi de-a doua telefoane.

Aceste telefoane o să le aleg eu sau o să mi le de-a ei?
Ma refer daca mi le sa gratis sau cu bani?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, televiziune este prin cablu, nu vei avea tu la geam sau pe bloc antenă parabolică, iar telefoane unul este linie fixă rds, Iar al doilea este un digi mobil, daca ai optat si pentru internet si fibră optică, vei mai primii de la ei in custodie ca si telefoanele acelea nu sunt ale tale, sunt proprietate rcs, si la incheiera contractului la reziliere le predai lor, i ti bagă si router prin care vei avea acces la internet wifi telefonie si televiziune daca ai cerut si televiziune prin fibră optică.

La telefonul mobil sa fi atent sa ceri o cartelă cu numar digi, adică si telefonul, cablu tv si internet sa fie in acelasi pachet/abonament, poti cere la internet fiberlink 300 daca te abonezi la fibră optică, vei avea viteză mare la net.

Aici trebuie sa intrebi, de obicei pe router este o taxă de 5 sau 10 lei, tu nu plătesti nimic cand faci abonament, dar i ti vine de plată in factura de luna viitoare, si atentie, doar proprietarul apartamentului are dreptul de a face contract la ei, deci parintii tai, daca nu esti tu prorpietar, sa nu uiti buletinul original cand faci contractul, al tau si al proprietarului de apartament, din ce zonă esti?

| Giocodimano1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mai citeste odata intrbarea te rog.Si in plus este televiziune prin satelit la Digi
P.S. nu stau la bloc

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca se dau gratis sunt 5 telefoane. Le primesti in functie de abonament. http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile?pachet=telefoane_gratuite
Poti alege doar mai slabe la un abonament mai mare. Invers nu se poate decat cu plata diferentei. http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Giocodimano1):

In intrebare nu ai zis ca stai la casă, de unde era sa stiu, digi are si televiziune prin cablu si prin intermediul antenei satelit, in acest caz ei i ti pun pe casă antena parabolică si in casă o să ai decodorul digi si cartela.