| BigKr1t a întrebat:

Salut,TPU!
Am și eu o întrebare...mă gândeam să-mi cumpăr un Iphone 5c,și așvrea niște păreri despre el, sau eventual alte telefoane bune in bugetul de 800-1500 lei.

Răspuns Câştigător
| anonymus77 a răspuns:

In primul rand, dupa parerea mea, iPhone-ul e de fita. iPhone 5c are numai plastic pe el, are un prieten de-al meu si e hidos, plastic pe spate. Eu sincer iti recomand din toata inima Samsung Galaxy s4 ( varianta alba ) ( 1429 lei ). Merge foarte bine pe internet, nu se blocheaza, ce sa mai. E cel mai bun din punctul meu de vedere.A doua varianta ar fi LG G3(1199 lei). Despre LG n-am ce spune pentru ca nu l-am,, butonat '' pana acum dar m-am uitat la specificatii si e,, bunicel '' dar si la LG ca si la iPhone e un telefon de,, fita '' intr-un cuvant multi bani si cam putine performante.Cel mai bun e Galaxy s4. Intr-adevar iPhone e un telefon bun dar costa prea multi bani. Daca neaparat il vrei iti recomand 5 sau 5s. Funda?

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Apple iPhone 5c este un telefon destul de performant, dar este foarte SCUMP - comparativ cu alte telefoane :(
Vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5c-5690.php


Vezi diverse magazine & preţuri pentru Apple iPhone 5c la linkul :
http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-apple-iphone-5c-65186678

http://www.compari.ro/......223914846/


Toate cele bune.

| SevenSuperGirls a răspuns:

Bună! happy Și eu vreau să-mi iau iPhone 5c, și după ce am întrebat persoane.Da, este foarte bun.Mie îmi place foaaaarte mult big grin Succes! happy