| DenisStieJuca a întrebat:

Ce bicicleta pot sa îmi cumpăr de buget 1500-2000lei? Voi folosi bicicleta prin pădure, câmpii și eventual mers pe șosea. Prima data ma gândeam la un CROSS GRX 7 SAU LA UN CROSS TRACTION SL3. Aștept alte propuneri mai bune

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

In primul rand, am prieteni care au grx 7 si dupa jumatate de an deja a inceput sa se strice, deci din experienta mea nu o recomand.
La pretul asta de 1500-2000 lei nu gasesti mtb-uri noi capabile, poate doar de plimbare prin parc si cam atat.
Daca vrei o bicicleta noua, trebuie sa te uiti intai la marimea cadrului(gasesti mai multe informatii pe google). Daca cadrul e prea mare sau prea mic, te va durea spatele. In rest cam toate piesele sunt subiective, roti 26-27.5-29, frane obligatoriu pe disc(hidraulice, mecanice) etc.
Biciclete sunt multe si foarte multe pe OLX ( AICI CAUTA BICICLETE), doar ca pana la testarea lor toate pot fi perfecte in poze. Ia cu tine un prieten care cunoaste o bicicleta buna, sau pe oricine altcineva. Eu nu am avut pe cine sa iau si mi-am luat teapa cu prima bicicleta de pe olx :)

•Uite o bicicleta care pare foarte buna:

https://www.olx.ro/d/oferta/vand-bicicleta-giant-29-IDf7fzt.html

•inca una:

https://www.olx.ro/......8ZScJ.html


•alta:

https://www.olx.ro/d/oferta/mtb-trek-29-in-stare-foarte-buna-IDf63T7.html


Cum am spus, trebuie sa te uiti la marimea cadrului si daca componentele sunt justificate de pret.
Sunt multe biciclete, dai si cauta :)

Daca am facut greseli imi cer scuze, nu mai stau sa verific, daca ai intrebari poti sa mi le pui.

3 răspunsuri:
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Caută în magazine specializate: Decathlon, Intersport, Hervis etc. Sau pe site-uri specializate în biciclete: Sportguru etc.
Dacă nu, caută pe OLX. Când am căutat eu, 70% dintre bicicletele de vânzare erau biciclete de munte. Deci cam ai de unde alege.

| BloodyLips a răspuns:

Personal as alege tot un model de la Cross, mi se pare ca au un pret justificat pentru produsele lor fata de alti producatori. Dintre cele doua modele as alege SL3.