| Anonim1900 a întrebat:

Salut TPU am si eu o intrebare cum fac sa activez si sa dezactivez functia 3G pe un iPhone 4s cu gevey sim, deoarece cand intru la Settings > General > Cellular mie imi apar doar urmatoarele : Cellular Data, Data Roaming, Cellular Data >Network cam atat... ei bine cand activez Cellular data simplu nu se inatmpla nimic i-ar cand activez si Data Roaming se activeaza automat functia 3G sa zicem ca sunt pe afara si am activat Data Roaming, si cand intru in casa se dezactiveaza automat 3G'ul si intra pe E edge automat, deci va rog frumos spuneti-mi si mie cum fac sa dezactivez eu manual 3g'u si sa ramana activat Edge precizez ca nu imi apare vreo functie de activare 3g cand intru acolo la stari

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

3G UL LA IPHONE 4S SE NUMESTE -> CELLULAR DATA
Intra la -> Setari -> General -> Network ->Cellular Data on/off, il dai pe off si se dezactiveaza 3G-ul!

Bafta!

| Anonim1900 explică (pentru neluL):

Asta stiu si eu straight face dar atunci functia de Edge dc mai exista? daca nu o pot activa?, vreau sa stiu cum dezactivez 3g'ul si sa ramana doar Edge!

neluL
| neluL a răspuns (pentru Anonim1900):

Daca dezactivezi 3G nu mai ai viteza la transfer de date si implicit nu te poti conecta EDGE in reteaua de telefonie. Edge se activeaza in momentul cand activezi si 3G. EDGE e bine sa ramana dezactivat pentru ca in momentul unei conexiuni WI-FI mai slabe el trece automat pe reteaua de internet mobila fara sa te anunte.

| Anonim1900 explică (pentru neluL):

înțeleg dar la mine e o alta problema daca dezactivez cellular data si sa zicem ca sunt in casa langa geam sau cand stau si in pat imi apare doar o linie la semnal cand activez reteaua de date se dezactiveaza si 3g imd. deci la mine practic 3g'ul se activeaza si se dezactiveaza automat si numai vreau sa fie asa sad e enervant chiar daca opresc cellular data. numai apare 3g langa semnal el tot e activat iar cand am semnalul full... ( in zone unde nu e semnal pentru 3g ) apare automat "E" de la edge. vreau sa dezactivez definitiv 3G'ul!

neluL
| neluL a răspuns (pentru Anonim1900):

Ce versiune de IOS ai?

| Anonim1900 explică:

IOS 6.1.3