| Visrass a întrebat:

am un Samsung s2 si de 3 zile imi merge foarte greu... se misca greu si cand intra in meniu astept cateva secunde bune sa vad iconitle... de ce oare? dau FUNDA celui care ma ajuta cu adevarat!

4 răspunsuri:
| thisisMirel a răspuns:

Cel mai posibil caz ar fi ca ai luat de undeva virusi.Ar trebui sa iti iei un antivirus si sa stergi toti virusii din el.De asemenea, ar putea fi de la prea multe aplicatii, dar e mai putin probabil...Cel mai bine ai merge la un service GSM!

| catagame a răspuns:

Se poate sa fie multe aplicatii instalate sau filme sau orice fisier care ia din memorie si sa fi umplut memoria si nu ar mai avea spatiu suficent pentru ram si atiunci scade FPS-ul care creaza lag sau poate fi vreun virus care incetineste telefonul deci dai revenire la setarile din fabrica

| Florekenzor a răspuns:

Probabil ai vreun virus sau sunt cateva programe deschise care iti "mananca" mamoria ram, sau nu ai destula memorie interna...incearca sa muti toate alplicatiile pe sd si sa inchizi aplicatiile care nu le folosesti. daca nu merge incarca sa dai o resetare a telefonului. Funda :3

| LittleMofo a răspuns:

Eu am S3 si mi s-a intamplat la fel...tot ce am facut a fost sa golesc memoria si sa-mi instalez un antivirus. Acum merge perfect