| Mura9 a întrebat:

Salut TPU. Mi-am achizitionat de curand un Lenovo s860 de care. Nu sunt chiar atat de multumit. Inainte de a-l cumpara m-am documentat mai bine in legatura cu acest telefon si toata lumea era super multimita de el. De departe plusul acestui telefon este bateria, care te tine foarte mult dar eu unul nu l-am cumparat neaparat pentru baterie. Se misca foarte repede in meniu si pe internet, jocurile merg si ele foarte bine in schimb nemultumirea mea e in 3 aplicatii. Instagram, ask si facebook. La facebook tind sa cred ca poate e de la ei, pentru ca foarte multa lume e nemultumita de acesta aplicatie. Acum nu stiu de ce imi merge asa sacadat in insta si ask sad. Tocmai i-am dat un restart din fabrica, am crezut ca poate o sa isi revina dar in continuare am aceeasi problema. Asa ca acum e gol golut si nu e o problema legata de spatiu sau memoria ram care e aproape mereu goala. Va rog sa-mi spuneti, daca stiti motivul sau ce as putea sa fac sa nu mai am acel lag. Mutumesc anticipat :*.

3 răspunsuri:
| FlorinCiokan a răspuns:

Instagram-ul si facebook-ul ar trebui sa mearga bine pe orice telefon android fie el foarte prost.
Eu cred ca la tine internetul e problema. Verifica daca ai vreun nou update la software dar nu cred ca e de la telefon. Conexiunea la internet ti-e proasta.

| Mura9 explică (pentru FlorinCiokan):

Hmm am incercat dar nu e de la internet. As vrea sa te mai intreb ceva. Cand mi a venit telefonul am primit imediat o actualizare se la android 4.2 parca jelly bean la 4.4.2 kit cat. Poate fi oare de la android? Chiar nu mi explic de ce se intampla asta.

| FlorinCiokan a răspuns:

Nu cred ca e de la actualizarea de Android. Dai o resetare la setariile din fabrica. ar trebui sa isi revina.