| 1mp3r4t0r3 a întrebat:

Salut TPU! Sunt din Timișoara si de câteva zile, m-am mutat in apropiere de cartierul Modern, zona Lunei si nu mai am semnal la telefon ( sunt la Orange). Abia îmi apare o linie de semnal, si toti cu care vorbesc au impresia ca as fi in tren sau undeva prin munți. Are cineva idee ce se poate face in situația asta?

3 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Trebuie să te portezi. Caută o hartă cu acoperirea în Timișoara.

| gabicoo a răspuns:

Te portezi la alt operator de telefonie mobilă. Întreabă de vecini in ce rețea sunt ei și dacă au semnal bun.

| Arthurrrr a răspuns:

Și eu am folosit cartelă de Orange mai multe zile la rând,și nu vreau să mai folosesc această rețea care se zice că e cea mai bună dar nu nici le departe cea mai bună,am avut un semnal la Orange extrem de prost aproape inexistent, deși activam datele mobile, internetul nu mergea decât uneori, și când merge internetul o pagină web se încărca enorm de greu în circa 10, 20 de minute,dacă vrei semnal bun treci pe Vodafone,folosesc Vodafone la cartelă de foarte mulți ani,și nu am avut această probleme,decât extrem de rar,odată la câteva luni și dura doar câteva ore apoi își revenea semnalul, Vodafone aproape tot timpul au un semnal foarte bun, și se încarcă destul de repede paginile web, deși am pereți casei foarte groși tot am semnal bun la Vodafone, și mi se încarcă rapid paginile web