| Balan_Marian_1997_D8Mk a întrebat:

Salut,

Utilizatori de Samsung de la 21 in sus ce probleme ati intampinat pe parcursul anilor cu update-urile de soft?

Dar cei Google sau iPhone/Honor?

Multumesc.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu am cumparat niste Pixel-uri la mana a doua, le folosesc cu GrapheneOS. Singura problema e ca Google Wallet nu vrea sa functioneze.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ca fost utilizator de Samsung ( am debutat cu Samsung S6 edge si am terminat cu S10 ).
Am cunostinte care au avut Samsung e la S20 pana la S24.
Pot spune ca Samsung-ul dupa 2-3 ani de utilizare, incepe sa se degradeze la partea software destul de vizibil. Incepe sa aiba lag mai des si sa scada bateria mai mult.

Eu in 2022 in iunie am facut tranzitia de la Samsung la un Iphone 12 pro max second hand care avea deja 1-2 ani vechime. Mergea destul de bine si bateria tinea decent.
Acum suntem in 2025 decembrie. Il am de mai bine de 3 ani si merge in continuare la fel de decent si bateria se consuma la fel ca in prima zi. Telefonul in sine are 5 ani vechime si merge bine. Chiar ma gandesc sa-l mai pastrez si anul viitor.

Eu unul merg pe Iphone de acum in colo. Nu mai vreau sa aud de android.

| Balan_Marian_1997_D8Mk explică (pentru StoicAnalysis):

Eu am un XR s ima batea gandul sa trec pe Samsung sau celelalte modele doar ca voiam sa stiu de la utilizatori in timp daca s-au degradat sau au mers fluid fara lag.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Balan_Marian_1997_D8Mk):

Samsung-ul merita doar daca il cumperi pentru camera foto ( doar modelele flagship ), in rest, nu merita deloc banii dupa parerea mea.

Cumpara-ti un Iphone 13 sau 14 pro max. Costa undeva la 3000-3500 second hand. Crede-ma ce te va tine pe putin 3 ani daca ai grija de el.