In proportie de 40%, da sunt sigur. Am stat si m-am gandit mai bine si IOS 7 merge si pe negru. Uita-te pe YouTube la IOS 7 si o sa vezi ca foarte multe videoclipuri cu IOS 7 sunt cu iPhone 5 pe negru. Eu zic ca daca o sa ii pui o husa smechera la iPhone 5 nu o sa ti se zgaraie chiar si daca o sal scapi pe jos. Funda, te rog.
Salutare!
Si eu am IPhone 5 si acceasi intrebare mi-am pus-o si eu![]()
Pai eu l-am luat negru deoarece la negru daca se zgarie, sparge telefonul nu vei vedea diferenta si nu este foarte pretentiso, si in plus te costa mai putin decat pe alb![]()
Pe cand albul este mai pretentios (ca intotdeauna) si este mult mai scump. Dar daca il spargi, zgarii si are culoarea alba o sa iti vina nervii de o sa-l spargi la cum se vad zgarieturile![]()
Bafta!
Funda!?
Asta e problema mea (cred) ca daca se zgarie cel negru, cum SPATELE este din aluminiu sau marginile din CRISTAL ma dem ca o sa se vada cam tare deoarece albul se vede foartye bine pe negru!
Aaaaa...esti sigurd de ce spui?
In proportie de 40%, da sunt sigur. Am stat si m-am gandit mai bine si IOS 7 merge si pe negru. Uita-te pe YouTube la IOS 7 si o sa vezi ca foarte multe videoclipuri cu IOS 7 sunt cu iPhone 5 pe negru. Eu zic ca daca o sa ii pui o husa smechera la iPhone 5 nu o sa ti se zgaraie chiar si daca o sal scapi pe jos. Funda, te rog.
lkmhjk întreabă:
Parasca_Robert_ întreabă: