Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Pai... Stie cineva site-ul de gif-uri GifSoup? Ei bine cine are cont? Eu una mi-am facut dar nu resusec sa fac gif-uri dupa filme :(( Adica sa iau o secventa de 15 secunde si sa o fac gif :(( Vreau sa? (mai mult)
Hei TPU:*. am si eu o placa de par.caer indreapta si creponeaza o am de un an care am folosit'o de 2-3 ori;))pret'ul ar fi cam 35-40 lei;)). care ar dori:P? |mentionez ca sunt din ploiesti:P|
Cine are sa imi dea si mie un cont de lady popularr va roggggggggggggggg va implor un cont neaparat urgent ...am nevoie dar sa fie de nivel cat mai mareee am sa va fiu datoareee...va roooooooooooooooooooooooooooggggg? (mai mult)
Ce trebuie sa fac: sa imi pun capat zilelor sau sa ma intorc la iubirea mea pe care am facut-o sa sufere?
spuneti-mi si mie daca Windows XP TrueFaster Pro sp3 este bun sau nu? "adica daca ruleaza bine..." sau spuneti-mi si mie un Windows care la-ti avut sau daca nu la-ti avut nu conteaza, si sa? (mai mult)
Peste câteva săptămâni este ziua prietenei mele cele mai bune(14 ani). Mă tot gândesc ce cadou să-i fac şi nu am o idee. Îi plac chestile personalizate. Mă ajutaţi? Un sfat ceva? O idee? Un...? (mai mult)
Am inceput sa-mi indrept parul cu placa.Cred ca l-am indreptat pana acum de vreo 5 ori.Problema este urmatoarea:in loc sa se indrepte este si mai ondulat, si chiar nu stiu de ce. Aveti vreo idee? Multumesc....? (mai mult)
Ce parere aveti despre piscina easy set? Eu mi-am luat si as vrea niste pareri, ca sa stiu daca au meritat banii. multumesc :* Fundaa
Cine reuseste sa ghiceasca pe ce clasa merg (e vara) are funda si vot (proooomit) :x
Este buna aceasta placa video? http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-pny-nvidia-quadro-6000-6gb-gddr5-384bit-dvi-hdmi-sli-pci-e--pVCQ6000-PB
Ce trebuie sa faci cand cineva tia spart parola? In plrimul rand trebuie sa iti blochezi id-ul pentru 24 ore si daca nu este de ajuns il blochezi si urmatoarea zi pentru a nu face prostii pe id-ul tau acea...? (mai mult)
Dorim sa cream o comunitate cat mai mare pe un site relativ cunoscut, si solicitam ajutorul a cat mai multor "autori" care sa posteze pe acest site lucruri noi... mondenitati, informatii din stiinta,? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie toate regulile de la Macao;;)? Va rog mult :X
Cine stie scheme (Ollie, Nollie, Crabwalk etc.) pe Heelys si sa mi le explice pas cu pas? Dau fundita :D
Hei buna TPU sunt nou as vrea sa stiu ce sa fac ca sa treaca timpul mai repede findca pana plec la tara mai e abia la sfasitul lui iulie plec asa ca as vrea sa stiu ce sa fac pana atunci.
Stiti vreun site de unde pot sa invat breakdance? Funda XD!
Buna seara TPU, am site pentru radio pe http://radiodance2011.webs.com/index.htm am pus ca sa vada aia cand is e mess, sa vb cu mine, dar radio nu stiu cum sa il pun, spune tu plzzz! Fundytza daca...? (mai mult)
Cum pot sa am un avatar de mess interactiv? adica de unde pot descarca sau ce trebuie sa fac... dau fundita.
Sall! ce parere aveti?:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=9wcg6VWW7LE
Stie cineva ce episod din Naruto Shippuden e asta :http://www.youtube.com/watch?v=3Lt7BfV4s8A&feature=related la 0:05, partea cu sakura si celelate fete.Multumesc anticipat.
Salut, am 13 ani, 1m55cm, 40 kg, credeti ca sunt grasa?
Ba am auzit ca azi la 22 pe mtv e premiera la videclipul Vestul Salbatic, nu? funda si dupa ce se va difuza pareri
Puteti sa imi dati un site de pe care pot sa iau hackul de speed de la jocul online s4 league deoarece multi incep sa aiba hackuri, iar eu nu pot sa avansez :D. Va rog mult:dati-mi un site!
Salut cine are sa imi deie si mie BS.player va rog? Ms
Care stie adresele magazinelor Paloma din Timisoara :D?
cine are sa imi dea si mie un antivirus puternic va rog?
stiti site-uri cu teme pentru Samsung duos GT-C3222? funda!
Caut partener de fifa 07.Cine e interesat sa bage id meu:bogdan_dydydy.
Am o mica problema. Mi-am uitat parola de pe clopotel, iar cand dau sa o recuperez, nu-mi trimite emilul.de ce? Va rog ajutati-ma! Cel mai bun primeste fundita
Care stie daca merge sa bag liga japoneza in FIFA 07? Adica J-league? Si daca da dati-mi ceva sa bag si eu! :))
Salutare membri TPU. Vreau sa va intreb ce emisiuni vi se par mai amuzante?(nu conteaza postul).
Buna TPU. vreau si eu statusuri gen te ard la sentimente:X cele mai multe si frumos primeste fundita:X:*
Heii aveti careva cont pe ladypopular si nu il mai folositi? :o3 va rog dati-mil mie :D promit ca o sa am grija de el :D:D dau funda :o3 as dori contul prin mesaj :D:D
urmeaza sa avem(eu si prietena mea) un mini concert intr'un bar si nu prea stim cum sa ne prezentam si ce si cum sa spunem despre piesele care le vom canta. ceva sugestii?(cantam 10 piese deci nu...? (mai mult)
Hey voi sunteti inscrisi pe IMVU? Daca da cum va numiti? Eu Yllaria
Vreau si eu un link de unde pot descarca melodia zeno nu o mai caut va rog. dau fundita:X:*
Hey, TPU am nevoie de niste status care sa contzina cuvintele (mi-e dor), dau funditaaa
Ce parere avetii? http://www.youtube.com/user/2011florina?feature=mhee#p/a/u/0/SpDg4Ah5huU
Camila mea este foarte batrana merge in 3 picioare.Ieri am duso la coafor dar nu stiam cum so tund.cand am mers acasa am vazut 2 girafe se*** da ma rog. Cum ar trebuie sa-mi tund camila?
Zi de 13 miercuri te duci la suc cu prietenul(prietena). Vezi o gravida si un elefant cu fusta roz. Ce faci? Funda pentru cel mai tare raspuns :))
Am o problema. Mi-am luat lg optimus one totul merge corect numai ca atunci cand intru pe google si caut ceva genul sport.ro ma blocheaza vodafone si imi spune ca are continut ilegal si pagina este restrictionata.Cum...? (mai mult)
Am o problema care am enerveaza.Deci de ieri, cand am aprins calculatoru, mi-a aparut internet explorer script error(e un chenar in mijloc si undeva jos imi da sa apas yes sau no la intrebarea (do you...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre banane
Serios acum! Nu mai am rabdare! spuneti-mi niste metinuri private server si PVP sa nu fie romanesc :))! PRIMU raspuns FUNDA!
Hei TPU mai stiti jocu ala cu 1. du-te la 7 si 2. du-te la 9 ceva de genu era dar nu imi amitesc ce scria plz daca stiti sa-mi spuneti. funda
am primit un PlayStation 2, nu e nou e mai vechi, si nu stiu cum sa dau "start" jocurilor, appo., cat costa un chip si ce e ala :))? va rog fara raspnsuri gen:nu stiu sau ce? sau altceva mersi!...? (mai mult)
Cine imi poate da o lista cu lecturi pentru clasa a 9-a? :D Funda! :*
Unde as putea sa imi fac testul IQ dar gratis, fara bani sau sa iti zica sa trimiti nu stiu ce mesaj la nu stiu' ce numar:) Fundita:X(P. S: fara clopotel.ro):D
Despre iphonuri vreau sa va intreb cat este cu abonament in constanta? cati gb are cati mega pixeli are si cat de performant este, la ce rezista? ce dezavantaje si avantaje are? scrieti-mi-le pe toate
Care este numele de utilizator a lui jon bon jovi de pe facebook? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti