Cum pot sa pun poze si videoclipuri pe wattpad? Va rog cine stie sa-mi raspunda si mie:(
De la ce varsta te poti angaja la MC donalds?
Ziceti-mi o gluma!
De ce mi se cer atatea date personale cand vreau sa imi fac un cont de youtube? Ma ingrijoreaza ca mi se cer urmatoarele: 1. location 2. date of Birth 3. nr de telefon De ce ii intereseaza atatea...? (mai mult)
Cu ce pot sa spal un colier de argint?(in afara de pasta de dinti), Sau cu ce pot sa il dau sa devina mai alb, mai stralucitor.Ms:* FUNDA:X
Hey prieteni! In luna august merg cu cea mai buna amica a mea la plaja(in Costinesti) cu cortul.Noi ne-am facut o lista cu toate chestiile pe care sa le facem(si lista-i cam mare, sper sa o bifam pe...? (mai mult)
Funda pentru primul raspuns : J Lo sau Beyonce; Lady Gaga sau Katy Perry; Miley Cyrus sau Selena Gomez; JB sau Cody Simson; Madonna sau Kily Minogue; MJ sau Elvis?
Imi poate da cineva si mie coduri valide si nefolosite webkinz? Va rog mult. fundita si VOT la restul.
Cauti un site cu informatii utile si in acelasi timp distractive? intra pe www.cadeobicei.blogspot.com."Ca de obicei" este site-ul pe care eu dar si voi va puteti posta comentarii si argumentari la tot...? (mai mult)
Am vizionat ambele sezeoane din "The Vampire Diaries" si stiu ca va mai aparea un sezon in septembrie, dar sincer nu prea stiu decat ca pe la inceputul lunii undeva intre 9-15; imi puteti da...? (mai mult)
Help TPU! Pff...nu prea am ce face in casa :-< Afara nu prea am cu cine sa ies... Sii. vreau sa va cer niste site-uri pe care sa imi pierd vremea :-" Fundă!
Buna! Pe ce sait pot gasi vampire kinght manga sezonul doi substritat romana?
Imi puteti da va rog niste site-uri care ma pot ajuta sa invat japoneza si italiana? Funda+Vot?
De ce e lomea asta atat de xerox?! Faci tu ceva calomea face si altu! Spui ceva mijt zice si altu! Ai si tu o replica tare tio fura! Cum mi s-a intamplat mie aici pe TPU! Gasitiva frate replicile propri,...? (mai mult)
va rog dati-mi niste sfaturi ( si rapid ), vreau sa ma angajez sa castig si eu ceva vara asta (pun prea mult parintii la cheltuiala...:-
Daca ati avea 150 euro acum in mana ce ati face cu ei? Optiuni: ati cumpara ceva pentru calculator, ati cumpara un telefon, o bicicleta, sau ati strange in continuare? Repet doar din optiunile astea...? (mai mult)
Cine imi poate gasi un nume Scurt dar dragut, fara puisor, sufletel chestii din astea. Cel mai original, si daca e si cu stil englezesc primeste FUNDOI!
Cat costa un hamburger big mac?(nu meniul ci doar hamburgerul)
Mah mi s-a intamplat un mare necaz! Am cumparat de la un prieten un PlayStation2, doar aparatu, fara cabluri fara nimic! Biatu asta imi e cel mai bun prieten deci m-a lasat sa il proez inainte...? (mai mult)
Maine trebuie sa plec la tara pe o saptamana si o sa ma plictisesc. ce idei aveti?
Ce mai faceti? :')
Cine ma poate ajuta? Cum se face un layout ca acestea: http://ultimatemileycyrus.net/ http://selena-source.blogspot.com/ ma refer la toata pagina : sidebar-ul, cutenews-ul etc...
Cum pot sa-mi schimb parola de la mess? PS: Am mess 10.
Sall de curand ma joc ourworld si am cativa prieteni din romania imi puteti lasa numele din joc plz (fundita )primul venit primul servit:X.
Pot da mai multe funde la mai multi care raspund la o intrebare?
BUna, vreau o carte de dragoste care sa ma impresioneze cu adevarat, ca Invitatie la vals de Mihail Drumes.Merci anticipat.
Imi puteti spune ce personaje sunt pe copertile celor 6 volume ale seriei Academia Vampirilor. Funda
vreau si eu niste nume de formatii inventate de voi... funda+vot
Ce parere aveti despre dovlecei prajiti cine are aceeasi parere ca si a mea dau fundita
vara aceasta as vrea sa imi fac suvite temporare dar nu as vrea un spray de la magazin pentru ca imi poate ataca parul iar o prietena mi-a spus ca pot gasi la farmacie in culorile bleu si violet...? (mai mult)
In curand o sa imi iau o chitara Acustica, si as vrea sa ii pun un nume. Chitara o sa fie ori rosie inchis ori neagra. Imi puteti sugera niste nume.Nu conteaza daca e fata sau baiat, vreau un...? (mai mult)
Care este cel mai frumos nume
Dati-mi si mie idei super pentru o petrecere la gratar :) Funda;)
Hey eu ma mai joc metin2 candf mai am timp. iar am vazut pe Ro un clopot tarre dragut uitati http://wiki.metin-2.com/index.php?title=File:Dragon_Jaw_Bell.jpg& filetimestamp=20100728120430. mi-ai putea spune...? (mai mult)
daca tot suntem in vacanta ma gandeam sa fac un interviu cu un personas dintr-o poveste dar nu prea am idei cine ma poate ajuta si pe mine? Dau FUNDITAA
Cine e de prin chisinau? (:
Am un telefon samsung sgh-e360, mi-am bagat internet pe el dar atunci cand instru pe youtube si vreau sa ma uit la un clip imi apare "Error:Malformed URL". Va Rog ajutati!
Buna:) A citit cineva Ultimul vals al Matildei de Tamara McKinley? V-a captivat? Ce impresii v-a lasat? Stie cineva de unde o pot downloada?
Ce pot sa fac sa devin populara la mine in cartier?
Am auzit ieri la kiss fm pe la 2 noaptea o melodie in franceza si era asa: Tu mes promis Je te cres dar nu stiu cum se numeste si daca am scris gresit ma grabesc ca trebuie sa plec:D Si melodia...? (mai mult)
Amm mare nevoie de ajutor. :( Mi s`a incarcat C singur. Aproape tot. Am winwos 7. Laptop performant... Am dat scan si nu a gasit nici un virus... Am facut si o poza poate ajuta. http://imgur.com/O0dIj Vaa? (mai mult)
spuneti-mi va rog nu stiti cumva siteuri unde as putea sa fac bani reali adica lucru casnic la computator dar sa fiu platit. dau funda
Hey, buna! Ma plictisesc si as vrea sa va intreb:cere e talentul vostru? Si de ce va place sa faceti cu talentul vostru? Pe ce se bazeaza? Al meu(cred)ca e desenul, imi place mult sa desenez, prin...? (mai mult)
As dori sa-mi aratati si mie telefoane cu touchscreen, dar sa coste pana in 400 lei fara abonament.Ati putea sa ma ajutati? Funda si la restul vot.
As vrea sa stiu cum pot sa bag niste poze de pe aparatul photo in computer!
Hei, am si eu o intrebare.Maine, joi, la Water Park ( Bucuresti ) este intrarea gratuita intre 9.30-10.30? A fost valabila numai intr-o joi sau in fiecare joi? Nu-mi spuneti ce gasiti pe net, spuneti-mi...? (mai mult)
Hey! puteti sa-mi spuneti care sunteti din Suceava.cate Mc'Donalds-uri sunt in oras? funda:)
Nu stiti niste jocuri pentru telefon? Am Sony Ericsson w910i.Ms.
imi scrieti va rog frumos schemele cu bicicleta in ordinea dificultati cu denumire si explicatie. funda. mersi.
Voi va gadilati? Unde? Cum? Stiti jocuri cu gadilat? Care?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?