Cum sa fac o petrecere surpriza mamei mele? Implineste 37 de ani si nu stiu cum sa fac petrecerea si ce cadou sa ii iau. Este o persoana glumeata si nu se sperie usor. Ii place sa experimenteze chesti noi....? (mai mult)
va rog ziceti`mi si mie niste nume pentru mess.care sa nu contina nume doar cuvinte.in engleza! Mz
Buna TPU...Am vazut multe fotografii in care era o anumita persoana, iar fondul era alb sau diferite culori. Ce program de editat fotografii este...Imi puteti da linkul pentru descarcare.Ms anticipat.? (mai mult)
Salut toata lumea! Am si eu o intrebare:imi puteti zice si mie niste rezumate la cartile de Agatha Cristie? Am citit si eu cateva dar mi-ar placea sa aflu mai multe informatii si despre alte carti ca "N...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie va rog statusuri frumoase!:o3. FUNDITA
Buna vreau sa merg cateva zile la munte dar nu m-am hotarat inca unde. As prefera undeva unde sa fie mai multe obiective turistice sa am ce vedea sa nu ma plictisesc sa stau in casa. Pana acum am fost...? (mai mult)
Am o prietena care e plecata din tara, si aseara m-a sunat, am vorbit cate ceva si a spus ca azi o sa intre pe mess sa mai vorbim. Ce as putea sa o mai intreb?:)) Sincer, ma tot gandesc... :)) Fundita:*? (mai mult)
Vreau sa fac un cadou unui verisor de al meu.Care e cel mai bun laptop, dar sa coste maxim 15 mil lei vechi?
Am un iPhone 3gs, deblocat, cu Cydia. Imi aparea ca am 6 programe/aplicatii din Cydia care trebuiesc updatate. Dupa ce am dat update, mi-a aparut ceva cu respring winterboard si de o ora si...? (mai mult)
Credeţi că o fată vărsător se potriveşte cu un băiat taur?
Viata ta, crezi ca e un blestem de la Dumnezeu?
Vreau si eu please coduri farmerama!
Unde pot sa gasesc skateboard-uri ieftine de firma?
Cand intru pe facbook si imi scriu id de mess apoi parola imi apare asta Autentificare Facebook Trebuie să intri pentru a vedea această pagină. Email: Parolă: Păstrează-mă autentificat or...? (mai mult)
In ce zii sunteti nascuti... daca e ca mine (sau apropiat ) primiti Funda! ::d
Da sa va zic asa o intrebare.- Gandeste-te la un numar de la 1 la 9. - Inmulteste acest numar cu 9. - Acum proabil ti-a dat un numar din doua cifre gen XY. Aduna aceste doua numere intre ele. Ex:...? (mai mult)
1. Cum te numesti? 2. Cati ani ai? 3. Care sunt hainele tale preferate? 4. De unde esti? 5. Ce canale de la TV urmaresti? 6. Cartea preferata 7. Trec clasa a VI-A... Ce carte imi recomandati? 8.? (mai mult)
1/5: Ce stil ai? 1)clasic 2)stil? eu port doar ce imi place. 3)tot ce e la moda 4)clasic si elegant 5)normal 2/5: Faci parte dintr-un grup de prieteni. Tu esti cea. 1)draguta, cu care te poti...? (mai mult)
Cum pot sa scot un prieten de pe ignore pe facebook?!
Sall.Imi puteti da un video in care arata cum sa fac o arma realistica din hirtie! Am cautat tot youtube-ul dar la care erau tutoriale aveau arme naspa, dar la care erau super nu avea tutoriale.Ma ajuta...? (mai mult)
Ce sa fac vara asta?
Sall! Produsele de pe eBay sunt noi? Si site-ul e sigur? adica iti primesti comanda sau iti ia banii degeaba?
Daca un aurolac intra in canal si se intalneste cu un poponar ce credeti ca va spune aurolacul?
Va pun o intrebare pentru cei car ejoaca Metin2.ro.Vreau sa imi eu saptamana asta freza vreau sa imi zica cineva cum sa procedez adica dupa ce am 5 eiro in telefon ce fac!
Buna lumeeee! Cre din voi are blog pe blogspot.com? Daca aveti, dati-mi-le va rog sa le citesc! FUNDA!
Cine imi zice si mie cum se fac dovlegeii prajiti?;)) FunditsSaa; x!
De unde pot cumpara markere copic? funda!
Ma plictisesc si afara bate prea tare vantul asa ca nu am ce face acolo...Imi puteti recomanda niste jocuri pe care le pot juca in casa? Amuzante:D Fundita la cele mai multe si amuzante jocuri.? (mai mult)
Funda.` D` unde pot descarca PhotoShop`ul?; x
Saptamana asta o sa fie doar ploi sau o sa fie cald?
O alta problema de mate:notam: -pers.1=A -pers.2=K -pers.3=Z -pers.4=G Daca A are 1 masina rosie iar G ii fura masia si eu vinde lui Z ca sa eu faca cadou lui K iar A face reclamatie ca i sa furat...? (mai mult)
Eu zic ca Justin Biebar (castorul ala) arata ca SaTaN, dar prietena mea spune ca arata ca un inger :((, voi ce parere aveti?
Cum vi se pare blogul meu :) http://irinelpintilie.blogspot.com/?
A treia carte din seria "Fallen" (Pasiune-Lauren Kate) a aparut in Romania? Parca trebuia sa apara pe 14 iunie.:D
Buna TPU.care stiti sigur daca in fiecare joi e intrarea libera pana la ora 10:30 la water parca otopeni?
Dupa parerea voastra, care este cea mai frumoasa statiune de pe litoralul romanesc? De ce?
Stiti cumva daca astazi la proba de Bac, elevii au putut vorbi intre ei? Sau copia? Eu dau la anul si mor de frica de acum. Mersi si bafta, Teodora
O ecuatie de matematica simpla:notam: -primul baiat=Z -al doilea baiat=A -al treilea baiat=B -prima fata=Y -a doua fata=X Daca Z iubeste pe Y iar Y iubeste pe A iar a iubeste pe X iar X iubeste...? (mai mult)
Ce culori se poarta in vara aceasta?
Http://www.youtube.com/watch?v=6R9wjwg-m_s Cata prostie incape in tara asta? Cat de prost poti sa fi sa nu sti care e diferenta dintre Paste si Craciun? singura diferenta care o stiu astia e mancarea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de o foarte celebra serie de carti, si anume de Fundatia lui Isaac Asimov. Am citit vreo 3 sau 4 dintre ele, sunt insa mult mai multe, asa ca va cer ajutorul....? (mai mult)
O intrebare usoara pentru o funda care se obtine usor: daca o femeie intra intr-o camera intunecoasa cu un chibrit in mana, iar in camera se afla o lumanare, un aragaz, o lampa cu petrol. Ce apride prima...? (mai mult)
Cine a fost invitatul emisiunii "Maraton de duminică" din data de 20 decembrie 2009? Dar din 11 iulie 2010?
FUNDA! Peste 3 zile plec la mare si nu stiu ce sa iau cu mine...ma puteti ajuta? Stau la mare o saptamana si nju am nici o idee ce sa imi pun in bagaj.
Cine vrea sa face bani mai mult degeaba este pentru orice varsta. Puteti fi reprezentanti la lady's cine e interesat sa lase id aici
Cum pot renunta la un cont de pe facebook?
Ce jocuri stiti cu scoala de soferi...cum ar fi 3d driving school, dar vreau cu alte masini. .
Microsoft Sweepstakes Promotion, Customer Service. Your Batch No: 2011/19803/CMT Your Reference No: SHK/SMO/0829 OFFICIAL WINNING NOTIFICATION. We are pleased to inform you of the release of the...? (mai mult)
Buna am 13 ani as vrea sa stiu ce pot face in timpul liber cu prietenele mele in aer liber pe patura.
Vreau sa imi iau niste tricouri de pe net dar nu stiu ce marimea sa imi iau. Am 1.78 si cam 68 kg. Ce marime mi-ar veni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!