Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Voi ce ati alege dintre facebook si hi5?
Care dintre imprimantele : -Lexmark multifunctional jet x2670 si -Canon imprimanta jet IP2702 sunt mai bune? Am nevoie de imprimanta doar ca sa imi scoata referate calumea si sa functioneze mult...? (mai mult)
Cu ce firma preferati sa calatoriti cu autocarul in Europa? Eu vreau sa ajung in Italia, Bergamo. Dati-mi denumirile companiilor (care au sediul chiar si in Braila ar fi de preferat).
Urgenta! Cum adaug o postare pe blogspot?
Idei de id de mess? funda:d
Dati-mi exemple de id pentru numele vladu.(si apoi ziceti voi) dar nu gen vladu.10 sau vladu.bosu lumii pentru ca nu sunt cocalar. in fine. dau funda
Vreau sa-mi fac un id dar nu am nicio idee. Ma numesc Alexandra si sunt nascuta pe 11 octombrie. Insist sa nu-mi dati id-uri cu fite.(nu-s genul). Multumesc anticipat.
Stie cineva jocuri gen Bud Redhead? Si, bine inteles sa le pot downloada in calculator, gratis.
Cum s-a terminat filmul The Human Centipede? Nu l-am vazut dar toti zic ca a avut un final neasteptat. Despre ce e vorba? :D Nu am vazut doar trailer-ul :)
Cum este in vacantaa`
Ce sa fac intr-o zi de vara cu prietena mea?
Bunaaa>:D< tuturor cine ma ajuta sh pe mine cu cateva statusuri gen "»Imi zici ca e gOlan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeSte pe mine" dau funtitza sh folositor :x mersi:*
Subiect>ashampoo slideshow VS windows movie maker Intrebare>care e mai bun? Funda. +Vot!:X:*
Sunt la tara la bunici si ma plictisesc de mor. Sunt cu soramea si vreau sa va intreb ce jocuri stiti si am putea juca in doi? MS anticipat!
Ce inseamna hostat?:D Funda+vot :)
TPU sunt noua de abia mi -am facut cont o sa ziceti ca nu stiu nimic dar nu stiu la ce foloseste funda ca am auzit la mai multe intrebari dau funda in primul rand de unde au fundele si cum le pot da, ...? (mai mult)
Care este cea mai buna marca (firma) de biciclete?
Spineti-mi si mie niste idei de poezii, stiti voi este un concurs bravo girl si daca compui poezii sau povesti castigi ceva, despre ce sa scriu poezia sau povestea, ca eu stiu sa compun poezii si povesti...? (mai mult)
Http://im-just-me-blog.blogspot.com/ Ce parere aveti? Va puteti pune la persoane interesate? Puteti da niste comentarii? Plz, va rog mult
Ce ne-am face fara TPU?
Ce parere aveti despre site-ul clopotel.ro? Aveti cont? Daca da, ce nume aveti pe el?
Stie cineva unde pot gasi Guitar Hero Arcade in Bucuresti? Sala de jocuri de la AFI s-a desfiintat si nu mai stiu pe unde sa gasesc GHA. Multumesc anticipat! :-)
Cum sau cu ce program pot sa downloadez videoclipuri sau filmulete de pe net (ex: episoadele din Robotzi)?
Cum se calculeaza media de admitere la liceele de arta? Mai exact arta vizuala(plastica). Multumesc!
Cate kg are o vaca in general?
De ce imi apare pe ecran albastru si imi arata sa apas ca sa intru pe desktop inainte nu imi arata asa acum cand il las 2 min apare ala?
Cum se transfera fisiere din PC pe DVD?
Cine vrea wallpapere cu un continent, o tara, sau diferite privelisti cu globul pamantesc, sa imi trimita PM cu detaliile, dimensiunile, numarul de wallpapere si in 15 min fac cate un wallpaper! Un...? (mai mult)
Cum se transfera fisiere din PC pe CD?
Subiectul meu: Windows Movie Maker. Intrebare: De unde il iau? Ofer:funda+vot!
Cati ani are Avril lagvine?
Hey, stie cineva un program in care pot sa editez poze, sa scriu pe ele, etc:)? multumesc!
De unde pot descarca salvarile din jocul ultimate spiderman? dati-mi un link daca se poate
Ce sa fac cand ma plictisesc...am 10 ani.
Cine poate sa imi povesctesca si mie intuneric si lumina de ioan alexandru bratescu voinesti? Va rog... Este pentru o verisoara si ii trebuie in 15 minute pentru ca se duce la meditatie si nu a avut timp? (mai mult)
vreau sa va intreb, la bratarile prieteniei cand iau ata pe ce o pot aseja, dar sa stea...si in partea de sus de la ata trebuie legate firele?
Buna ptu as vrea sa bag si eu o tema pe blogul meu wordpress, da stiu daca e de exemplu zuramen.wordpress.ro nu pot urca o tema ca nu am domeniu meu cumparat, dar am un domeniu pe un alt site nu pot...? (mai mult)
Poti sa slabesti fara sa transpiri?
Cine imi poate da si mie un site cu multe poze din wwe[wrestling]! Va rog dau funda!
Ce as putea face ziua vacanta asta? Si ma refer la ceva de facut prin casa sau curte.Nu parc sau bicicleta sau chestii de care stie toata lumea.Si nu citit-fiindca asta fac deja- Ideeei? Am 13 ani, app....? (mai mult)
De unde imi pot lua si eu ochelari 3d bunisori in constanta? Funda + vot!
Cum pot sa-mi schimb numele la facebook? (l-am schibat acum 30 de secunde dar nu-mi place)si-mi zice ca "Cererea de schimbare a numelui a fost respins de sistemul nostru automat de aprobare." ce naiba e...? (mai mult)
Ma plictisesc! N-am ce face. Ce imi sugerati sa fac?
Spuneţi-mi şi mie nişte site-uri cu cazări in staţiuni la mare... please, îmi trebuie... Fundă logik! :X
Ce as putea sa fac in vacanta de vara? Nici nu a inceput bine si deja m-am plictisit... Dau funda la cel mai bun raspuns!
Http://www.youtube.com/watch?v=qmCkdTU-TGI&feature=feedu Mell de la 2:46? BTW : e frumos?:X
Eu mi-am facut cont pe metin2 mondial ultrafun si can vreau sa ma conectez imi scrie: "Echec lors de la connexion.", de ce imi apare asa? La ch1, 2, 3, 4 imi apare: "En ligne" spuneti-mi repede...? (mai mult)
Ce este un fan club?
Cine vrea sa fie my bff pe net? am un loc liber...acea persoana nu trebuie sa fie cartareata, sa fie fan selena si anti demi lovita funda;) + id-ul meu si trebuie sa fiti gilr ok?
Cum este caminul P27 (inginerie aerospatiala) din Regie? In ce stare e?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!