| ramonna a întrebat:

Am intrat pe hi5 pe o fata sa vad ce poze are si sa ii las comm, cand sa ma uit sa vad ce comm mai are avea niste comm foarte urate : Ce fata de maimuta ai! sau vai ce urata esti, ce tzaranca esti! etc. stateam acum si ma gandeam... oare ce au cu fata aia de ce i-au lasat comm alea? ca ea urata nu este, dar are un pic mai ca la tara in casa... sau poate aceea persoana o avea ceva cu ea? care o fi motivul de i-a vorbit asa urat?

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Este o moda sa jignesti pe cei din jur si sa vorbesti urat cu si despre prieteni, colegi, vecini.Acest vocabular jignitor este deja o obisnuinta.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Am patit si eu asa... mi-a dat o prietena commuri urate pentru ca aveam o poza mai pitzistraight facelaughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De ce ţi-ar păsa ţie?!
Şi-n plus... poate chiar o fi urâtă.

| Adella05 a răspuns:

Pai. unora le place sa jigneasca pentru ca, ei cred ca daca jignesti pe cineva ceilalti te vad tare si din astea.

sau poate au ceva cu persoana aia.

sau poate e chiar urata dar nu iti dai tu seama.

poate iau zis taranca pentru ca avea o casa urata etc.

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Ori invidie, ori tipa e prea frumoasa fata de acele persoane, deci ajungem din nou la invidie, ori simplul fapt unii nu au ce face si prefera sa se injoseasca pe hi5 lasand comment-uri aiurea si total deplasate tongue

| lost.in.rain a răspuns:

Asta e trendul in randul tinerilor de azi. Daca nu jugnesti, nu esti in ton cu ceilalti. Daca nu jignesti si daca nu te comporti ca un huligan, nu esti acceptat in gașcă.
Tinerii de azi, viitorul de maine! Vai de capul nostru!

| Symona a răspuns:

Eeee asa am patit si y si doar pentru ca erau certate cu mine...si y credeam ca imi sunt prietene sadcrying

| bblock69 a răspuns:

Sunt multi idioti pe lumea asta...care lasa commuri aiurea!

| everystudent.ro a răspuns:

Unora le place sa-i jigneasca, sa-i raneasca pe altii si sa-i judece pentru anumite aspecte din fizicul lor sau din viata lor. Parerea mea este ca fac o mare greseala. Primul, nimeni nu este perfect, toti avem greseli, defecte fie ca se vad fie ca nu. Doi, fiecare fiinta este unica si pretioasa. Mandria si egoismul vor fi intotdeauna dusmanii unor relatii armonioase. Problema este, cum putem reusi fiecare dintre noi sa scapam de acesti dusmani ai relatiilor? Raspunsul il poti afla pe everystudent.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unora le place sa jigneasca si fara motiv.si eu nu inteleg oare nu au altceva de facut respectivii decat sa jigneasca? numai ca lumea e plina de redusi (big grin)si de multi rautaciosi