Ador animalutzele
Am avut zeci de pisici... cel mai multe am avut 7 [deodata] doua mari si 5 pui...
Acum am 3 catei, doi mititei si una mare:X!
Baiatu` are numele Tonky, catelusa mik Lisa iar cea mare e a lu` tata si o cheama Lesi am mai avut un catel Miki dar i l-am dat lu` bunica
!
Pisicutzele aveau diverse nume : Pumpkin [are portocaliu
], Sisi, Misi, etc.
Kiss`! Funda
?
Am o catelusa : Pamela :X
Am o pisica : Mitzi :*
Am avut un pisicutz : Miky ![]()
Am avut un caine : Max
Da am. un caine si 3 pisicute.
pe caine il cheama "Ursu".
iar pe una din pisicute o cheama"Miky"
:X
Papagali (leana si costel) caine (tomita.mark) pisica(regina, kitty) hamster (alvin si ront-ront) peste (emilly) iepure(pufaila si fulg de zapada)
Oooff am avut un caine Patrocle care a murit, un caine Mac care a fugit de acasa si o pisica Speedy care...si ea a fugit de acasa...
Pai am avut multe...
Am avut multi casei si pisici.
Am avut un catelus micut.Il chema Roby![]()
Acum am un Bulldog il cheama Lucy.
Am avut mai multe animale dar... Leam spus pe cele care mi-au placut cel mai mult
Am doi catei :
-Rocki
-Michey (amandoi catei)
2 pisici:
-Fandy ( motan roscat, ca cel din reclama)
-Motan (asa l cheama, e de fapt pisica), dar raspunde cand o alint Pisa.
Am avut un ciine pe care il chema Miki (era mic si foarte dragut), o pisica ce avea numele Zuzu (un nume straniu, dar totusi placut) si un papagal Pako.
Daca ai vrea un ciine ti-as propune: Mark, Tonky, Jack, Kiki, Villy.
Daca o pisicuta: Liza, Lucy, Kiki, Sela.
Daca un papagal: Riko, Kiki, Melo.
As vrea o fundita daca am meritat.
Am 2 catzelushy p care ii adorr:X
un puiut de collie puppy alb cu maro pe care o cheama lassie
si un pechinez micc alb cu negru p care il cheama miky:X
Si mai am 3 papagali
2 perusi
si unul din ala care rupe cateva cuvinte![]()
coco, luci, emmy
Ptc stau la curte si antr o gospodarie se cresc si porci(pe care sa i tai de craciun sau nu-nu atunci)eu am o purcea care an vara a nascut 5 purcei unul singur semana cu ea (se opreste langa tine si steapta sa o mangai si numai o data daca ai pus mana pe ea se aseaza sa o mangai si pe burta e o dulcica)si ieri a murit as vrea sa stiu de ce dar nu gasesc un medic veterinar (pe net )care sa mi raspunda
dragutza98 întreabă: