| sandrika12 a întrebat:

Azi l-am vazut pe Cosmin Agache! eram la magazin, si in fata mea a aparut el! eu cu prietena mea am inceput sa susotim si nea facut cu ochiul! de fapt, nu-s mare fan, da e fain ca am intalnit pe cineva de la Romanii au Talent! voi ce credeti? inainte de asta m-am rugat sa se intample ceva interesant, si san tamplat! de la asta?

Răspuns Câştigător
| BiaSiAtat a răspuns:

Ce taaaaaaare! Il puneai sa-ti faca un beatbox ...Ma rog...ideea e ca multe lucruri interesante se intampla fara sa zici "Vreau sa mi se intample ceva interesant astazi". Crezi ca l-a trimis Dumnezeu pe el la magazin? Nu-i asa!

12 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Daca pui asemenea intrebari ar trebui sa explici si cine e.

| Klepto a răspuns:

Eu i-am vazut gambele lui Andra dupa ce a participat la "Dansez pentru tine", dar eu m-am rugat sa vad alta parte.
Se cheama coincidenta, asta s-a intamplat.

| KidDuletzu a răspuns:

In fiecare zi mă vad cu Gazza ( Cosmin )... stam d vorbă laughing

| NIMENII a răspuns:

Cineii ala?

| sandrika12 explică:

Ia taci rzzv daca esti asa ...de ce mai scrii pe aici?

| RzzV a răspuns (pentru sandrika12):

Ca-mi permit, tu?

Vezi ca daca face un baiat cu ochiu nu inseamna ca ti-a facut tie, probabil era o bunaciune in spatele tau.Dar nu fi trista... don't worry, be happy.

| sandrika12 explică:

Adica,,eu care ded obicei sunt ghinionista, e o chestie tare, dar uni sunt cam dusi

Azi se pare ca cel ghionist a fost el, daca chiar te-a vazut si ti-a facut cu ochiul

| sandrika12 explică:

Hei tiam vazut raspunsurile rzzv, si cam toate sunt asa:inutile,fara sens, mai bine, tineti pliscul, ca nimeni nu te place

Cum zici tu, dar se pare ca, ma crezi important de te iei de mine.Ma placi si nu stiu eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca TPU nu e un jurnal.

| RzzV a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i jurnal dar toti isi spun frustrarile.Si incepe lumea sa o dea in penal, iar sandra pare a fi un exemplu.